8 dingen die je kan doen met 30 graden

Zo kun je ook genieten van de tropische temperaturen!

Feeling hot hot hot! Het is echt officieel zomer en de temperatuur stijgt meteen boven de 30 graden. Maar no worries, er zijn genoeg dingen die je kunt doen met dit warme weer.

Onbeperkt ijs eten

We hebben nu eindelijk een goede reden om pakken waterijsjes in te slaan. IJs is altijd goed, maar met dit weer nog eens extra verkoelend.

Heel veel water drinken

Sowieso is water drinken super belangrijk maar bij warm weer heeft je lichaam net iets meer vocht nodig. Gewoon water saai? Doe er dan wat munt of vers fruit zoals aardbeien in.

Zwembadje

Even afkoelen is geen overbodige luxe met dit weer, dus een klein zwembadje in de tuin is super handig. Even opblazen en vullen met de tuinslang (werkt ook weer super verkoelend) Voor een paar tientjes kun je er al een scoren en je hebt jaren plezier van zo’n intex zwembad.

Voeten afkoelen

Geen tuinslang tot je beschikking? Neem gewoon een grote bak met water, vul hem en doe er als je het heel warm hebt nog wat ijsklontjes bij. Geen warme voeten meer voor jou.

Online shoppen

In een bloedhete winkel kleding passen, is misschien geen goed idee met 30 graden, maar met warm weer wil je natuurlijk wel je leukste zomerjurkjes en rokjes aan. Dus bestellen wij nog snel een paar leuke items online.

Buiten eten

Goed weer en goed eten is de beste combinatie ooit. Trommel wat vriendinnen of familie op en ga lekker lang tafelen in de tuin tot het donker wordt. Helaas geen tuin? Meteen een goede reden om jezelf uit te nodigen bij vrienden.

Varen

Op het water staat veel meer wind, en een lekker briesje kunnen we op warme dagen zeker wel gebruiken. Af en toe even stoppen om lekker te zwemmen en zonnen want op het water word je veel sneller bruin. Geen boot maar wel zin om te varen? Huur een sloep met aantal vrienden.

Bioscoop

Hier denk je misschien niet meteen aan als het super warm is, maar het is juist heerlijk verkoelend als je echt even klaar bent met de warmte. Er draaien altijd wel leuke films, en je hoeft niet in de rij te staan.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites