Waarom we best een dag willen ruilen met Victoria Beckham

En nee, het is niet alleen om David!

Victoria Beckham, fashion designer, spice girl, moeder van geweldige kinderen en last but not least, vrouw van David Beckham. Ja nogmaals, David Beckham. Wij zouden best wel een dagje Posh willen zijn hoor! En dit is waarom.

1. David Beckham. Do we need to say more? Victoria Beckham heeft zo’n beetje de knapste vent die er op onze aarde rondloopt. En wij zouden daar bést wel een dagje beschuitjes mee willen eten.

2. Ons lijkt het echt ontzettend leuk om één dag als Spice girl door het leven te gaan. Zou Posh al haar spice girl pakjes nog in de kast hebben liggen? Oh, en David, we wannabe your lover!

3. Victoria heeft echt het schattigste kroost ooit. Brooklyn, Romeo, Cruz, en Harper zijn stuk voor stuk hele mooie kindjes (Vooral 17-jarige Brooklyn Beckham is akelig knap aan het worden) waar wij écht wel eventjes moeder van zouden willen zijn, voor één dagje dan..

4. Victoria Beckham ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. En kijk dan naar dat figuur, Victoria heeft maatje zero en alles wat ze zelf ontwerpt past ze ook zelf. Wij zouden ook wel eventjes zo’n slanke den willen zijn en alles uit die designerkast aan kunnen…

5. Bijna ieder meisje heeft eens in haar leven wel de droom gehad om kleding designer te worden. Nou is dat voor een heel leven voor sommigen misschien een beetje too much. Maar hoe leuk zou het zijn om het voor één dag te zijn? Vic heeft een prachtige lijn met vooral hele knappe schoenen.

6. Omdat David Beckham zo’n leuke vader is, want als we alle filmpjes en foto’s op internet en Instagram mogen geloven is hij dat écht. Het is zelfs zo dat hij Harper Beckham, zijn dochtertje, zijn kleding uit laat zoeken s’ochtends. 

7. Voor een dag een voetbalvrouw zijn en je ook zo kunnen gedragen. Ha! Dat zou toch geweldig zijn. Oftewel, een dagje shoppen en geld uitgeven zoveel als je wilt. Langs de lijn staan bij je veel te knappe man, en je als totale diva gedragen.

8. Om haar kledingkast.. “Victoria has a closet filled with fabulous clothes” Volgens goede vriendin Eva Longoria, die voor een feestje het liefst iets uit haar kast leent. Ehm, wij willen daar wel een dagje outfits uit dragen hoor!

READ NEXT:
Dit hilarische filmpje met David Beckham en James Corden (in underwear) moet je zien!
Victoria Beckham smokey eyes tutorial
Levenslessen die we van de Spice Girls geleerd hebben

Source: DAVID BECKHAM

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites