9 leugens om bestwil die wel allemaal wel eens gebruiken

Geef maar toe, jij gebruikt deze leugentjes om bestwil ook..

Een leugentje om bestwil, daar zijn we allemaal wel eens schuldig aan. Soms is het gewoon beter om iets om de waarheid heen te draaien. Lees hieronder de 10 leugens waar jij je ook schuldig aan maakt!

1. I’m on my way!

Shit, het is al negen uur geweest en je zou al bij je vriendin moeten zijn. Je stuurt haar gauw even een berichtje dat je al onderweg bent, terwijl je eigenlijk nog in je pyjama zit, je haar nog moet krullen en je tanden nog moet poetsen. Oeps…

2. Gewicht

Ja, daar hebben we hem… De vraag: Hoe veel weeg jij? Who cares?! Maar ja, dan jokken we er gewoon even een kilootje (of 4) af. Dit geldt ook voor je confectiemaat. Maakt niks uit hoor, doen we allemaal.

3. Ja, het gaat wel

Of het maakt niet uit. Dit zeg je vaak genoeg omdat je soms gewoon geen zin hebt om ergens over te praten, of er überhaupt over na te denken.

4. Gekocht in de sale

Of het was niet zo duur! Het heeft je zojuist een heel maand salaris gekocht en je leeft de rest van de maand op brood en water. Maar man oh-man wat is die tas mooi. Ja, dit is het helemaal waard.

5. Seks

Ja, dat jij een mega goed seksleven hebt en het (bijna) iedere dag doet met je lover. Eigenlijk ben je meestal doodmoe van je drukke school- of werkweek en als je dan eindelijk in bed ligt ’s avonds val je meteen in slaap. Of je hebt gewoon geen zin. En een zeer hoofd. Geeft niks.

6. Mooie baby

Je bent op kraambezoek bij je oude buurmeisje, en ze laat vol trots haar pasgeboren baby’tje zien. Alleen de baby is niet bepaald mooi…. Maar wat zeggen we dan? ‘Wauw, wat een mooie baby!’ Gebruik in de toekomst: wat een lieve baby. Die werkt altijd.

 

7. Dieet 

Morgen begin ik écht met mijn dieet, hoor! En morgen is morgen, dus ik mag mezelf vandaag nog even verwennen met een gevulde koek. Of een stroopwafel. Of gewoon allebei.

8. Druk

Je krijgt een sms’je van je vriendinnetje of je zin hebt om af te spreken. Ergens een drankje doen, cake bakken of wat dan ook. Je laat haar weten dat je vanavond niet kan, omdat je het zo druk hebt. Ja, met het kijken van series op de bank, met een stuk chocola.

9. Deze schoenen zitten écht lekker

Wat we eigenlijk bedoelen is dat we net een beetje over de blaren heen beginnen te komen. En zeg alsjeblieft er ergens een plek is waar we even kunnen gaan zitten. Maar who cares jij hebt toch maar mooi pareltjes van schoenen aan je voeten..

Scheelt je een hoop stress!
De allerbeste smoesjes wanneer je te laat bent

Shop-a-holic? Ik? Welnee!
>Leugens die iedere shop-a-holic verteld

Zo kan je lekker blijven snoozen.
> Snelle beautytips voor vrouwen in tijdnood ‘s ochtends

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites