9 redenen waarom Valentijnsdag COMPLETE ONZIN is

Arme postbode die al die onzinnige kaarten moet brengen..

Het is 14 februari. Dat betekent dat het Valentijnsdag is. In Amerika zijn ze begonnen met deze ‘happening‘ en helaas is dit ook overgewaaid naar ons land.

Waarom moet er een dag zijn dat mensen opeens helemaal in love zijn? En dat je gewoon bijna verplicht wordt om een cadeau voor iemand te kopen?! Zo geforceerd altijd! Single of niet, ben jij ook ZO klaar met deze dag? En ben jij het hier al helemaal mee eens? Wij hebben nog veel meer redenen waarom Valentijnsdag echt complete onzin is!

1. Het kost alleen maar geld
We zijn toch zeker sinterklaas of de kerstman niet. Al die cadeau’s kosten alleen maar geld. Dit geld kan ook gewoon in ons vakantiepotje hoor!

2. Het geeft alleen maar stress
Oh shit! Ik heb nog geen cadeau gekocht. Waar moet ik nu in hemelsnaam nog een cadeau vandaan toveren? En wat wil diegene eigelijk hebben? Stress, stress en nog meer stress.

3. Het valt meestal op een doordeweekse dag
Dit jaar is Valentijnsdag op een donderdag. Wat moet je nou op een donderdag gaan doen? Iedereen moet gewoon aan het werk of naar school. En ’s avonds ben je toch veel te moe om nog uitgebreid uit eten te gaan..

4. Een te geforceerd cadeau
Valentijnsdag, oh ik krijg vast weer een bos bloemen. Lekker spannend is het niet! Het is toch veel leuker om iemand te verrassen met een cadeau als hij of zij het niet weet wanneer hij het krijgt.

5. Elke dag is toch eigenlijk Valentijnsdag
Niet speciaal op Valentijnsdag hoef je je partner te verwennen met een lekker massage. Ook hoef je als single niet speciaal op deze dag je crush te vertellen dat je verliefd op hem bent. Dit kan ook gewoon op een gewone dag zoals woensdag 5 april.

6. Het gaat alleen maar om hebben, hebben en hebben
YES! Nu krijg ik misschien eindelijk dat ene kettinkje die ik zo graag wil hebben. Uhm, hier gaat het toch helemaal niet om in de liefde?!

7. Je wordt er alleen maar dik van
Net nu je bezig met gezond eten en sporten, krijg je een hart van chocolade.. Lekker dan! Deze kun je natuurlijk niet laten liggen. Dag healthy lifestyle..

8. Feestjes voor singles waar iemand met een relatie niet bij mag zijn
Al je vrijgezelle vrienden gaan naar speciale single feestjes en jij mag niet mee omdat je een relatie hebt. Lekker dan! Had je net zo’n zin om naar een feestje te gaan, mag je niet mee..

9. En voor de singles alleen: Een dag dat je extra geconfronteerd wordt met het feit dat je geen valentijn hebt.
 Zo irritant als al die gelukkige stelletjes vragen of je een valentijn hebt. Nee, ik heb geen Valentijn OKEE?! Single life forever… 

Mocht je nou nog een ex hebben of hulp nodig hebben bij het dumpen van die scharrel? Check dan vooral even je Pleurop hier bestel je een bedorven boeket of een stomme brief.

Meer lezen over Valentijn?
>Dit doe je op Valentijnsdag als je single bent!

>Waarom pizza beter is dan een vriendje!
>Dit zijn de Valentijnscadeaus die je wél wilt krijgen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites