Airbnb’s om nu bij weg te dromen

Je wilt spontaan op vakantie.

De zon verdwijnt langzaam en de regen is steeds vaker aanwezig. Ondertussen zitten we alweer in de wintertijd en dromen wij langzaam weg naar onze volgende vakantie. We kunnen uren scrollen door de website van Airbnb. Daar is zoveel moois te vinden. Wij hebben de drie allertofste, beste, gaafste, oh my god-plekken voor je klaarstaan.

Het schelp huis

Dit unieke huis staat in Mexico en het ziet er aan de binnen-en buitenkant uit als een schelp. Er zit ook een mooi zwembad bij het huisje en er is genoeg om te doen in de plaatsje, Isla Mujeres. Er zijn veel restaurantjes en andere winkeltjes in de buurt en je zit op loopafstand van het strand, dus wat wil je nog meer!

 

 

Nosy Be

Wil je een keer een hele nieuwe plek bezoeken? Dan is Madagaskar een heel bijzonder land om te bezoeken. Wat het nog beter maakt is dat je in de villa op je wenken bediend wordt door je eigen personeel. Je kan er ook met een grote groep vrienden of je familie gaan genieten, want in de villa is plek voor tien personen en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten.


 

Het vogeleiland

Dit eilandje ligt midden in de zee bij het land Belize. Je hebt het huis en het eiland helemaal voor jezelf tijdens het verblijf en het is de perfecte plek om tot rust te komen. Veel mensen die er hebben overnacht beschrijven het als magisch en je hoeft je er zeker niet te vervelen. Je kan gaan varen naar de andere eilandjes in de buurt waar de leukste winkeltjes en restaurantjes zijn en je kan er ook gaan snorkelen.

 

READ NEXT
Met deze reisaccessoires wordt op vakantie gaan nóg beter
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa
Met vriendinnen op vakantie? Doen!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites