Drinken tijdens je dieet? Dit MAG je bestellen

Op je lijn letten, maar wel gewoon genieten!

Het weekend is begonnen! Je hebt er al de hele week naar uitgekeken en dat snappen we. Het enige jammere aan het weekend is dat al je harde werken (lees: gezond eten en sporten) vaak meteen teniet wordt gedaan. Je eet ongezonde dingen en houdt het ook niet bij een glas water op je zaterdagavond. We get you.

Als je vriendinnen dan plannen voor het weekend maken, weet je dat het ook vanavond weer fout gaat. Je wilt natuurlijk niet sjaak afhaak zijn het borrelen overslaan. Daarom helpen we je even een handje. Door alcohol te mixen met deze drankjes, blijf jij ook goed bezig.

Oké, alcohol is natuurlijk niet echt heel goed voor je dieet, maar deze drankjes staan wel ergens bovenaan het lijstje van de minst calorierijke drankjes. Daar mag je er best eentje (of meer) van drinken vanavond!

Thee

Alcohol met thee mixen? Ja, een hele goede combinatie ook al klinkt het totaal niet zo. Thee bevat geen suiker en door thee met een smaakje te kiezen, voeg je ook nog eens meer smaak aan je drankje toe.

Suikervrije drankjes

Alcohol bevat heel veel suiker. Door je drankje te mixen met suikervrije dranken maak je je drink direct een stukje ‘gezonder’. Hierdoor krijg je alleen suiker binnen door alcohol en niet door de rest.

Geen vruchtensappen en siropen

Deze drankjes bevatten namelijk veel suikers en fructose. Dus was je van plan je alcohol vanavond te mixen met sinaasappelsap of siroop? Dan is dit een flinke game-changer. Sorry!

Dutch courage

Jonge jenever! Het Nederlandse drankje met slechts 60 calorieën! Mix it up met cola light en je komt geen grammetje aan. Wij zijn om.

 

Shaken, not stirred

Onze naam is Style, MonStyle! In deze klassieker zitten maar 124 calorieën. Zo’n Martini is dus een prima drankje tijdens je dieet.

Biertje?!

You love it or you hate it! Maar ladies in deze alcoholische versnapering zitten maar 100-105 calorieën. Dus… Ober doe mij maar een biertje vanavond.

GT please

Gin Tonics zijn heerlijk en naast dat het ook nog een super hip is, zitten er nog véél meer voordelen aan dit heerlijke drankje. Zoals weinig calorieën. En dat is precies wat we willen. 142 calorieën bevat dit heerlijke drankje. Lees hier nog meer voordelen van gin tonics.

Shot

Gaan jij en je vriendinnen vanavond echt party hardy? Dan mag een shotje natuurlijk niet ontbreken! Kies dan voor Vodka. Deze drank is met 64 calo’s het drankje met de aller-minste calorieën. Geen fan van Vodka? Dan is er een drankje dat maar 1 calorie meer heeft en dat is… Tequila! Ja, een beetje jeugdtrauma hebben wij ook aan dit drankje. Maar alles voor die summer body!

Champagne

Champagne is echt niet alleen bedoelt voor oud & nieuw. Wij vinden dat champagne altijd mag en kan! En onze favoriete bubbel bevat maar 84 calorieën. Ideaal toch?!

Zelfs de smoothies die jij drinkt zijn niet zo gezond als je zou denken…
15 gezonde etenswaren die eigenlijk niet gezond zijn

Klaar met de sperziebonen en witte bonen in tomatensaus.
Op deze manieren zijn groentes wel écht lekker

Je kunt gewoon niet zonder
> 9 redenen om nu zeewier te gaan eten

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites