All by yourself vandaag?

No problem at all!

Heb jij eindelijk een dagje he-le-maal niks? In plaats van de hele dag in je bed liggen, kun je er ook voor kiezen om iets leuks te gaan doen! Nu horen we je zeggen: “iets leuks in m’n eentje? Forever alone…”. Maar er zijn genoeg leuke dingen om te doen in je eentje, waar je ook nog eens heel erg happy van wordt! Wij geven je de tips:

Museum bezoeken
Hou jij ervan om musea te bezoeken, maar vinden jouw vriendinnen en lover dat helemaal niks? Dan komt dat dagje all by yourself goed van pas! Kun je eindelijk het Rijksmuseum bezoeken of kleine onbekende musea waar je echt een keer naartoe wilde…

Nieuwe stad ontdekken
Stap in de trein en ga naar een stad waar je nog nooit bent geweest! Wil je altijd al een keertje naar Arnhem? Do it! Lekker de stad verkennen, een hapje eten en natuurlijk een beetje shoppen!

Be creative!
Ben je best creatief, maar heb je het eigenlijk te druk om leuke dingen te maken? Als je een dagje alleen bent, kun je helemaal los! Maak een leuke DIY of ga schilderen. Je komt waarschijnlijk weer helemaal in je crea-bea mood.

Let’s play games
Het klinkt natuurlijk een beetje kinderachtig, spelletjes spelen. Maar hoe fijn is het om de hele dag lekker te sims’en? Klinkt toch fantastisch? Of wat dacht je van Mario? Er zal vast nog wel een spelletjessite zijn waar dit nog gespeeld kan worden!

Een dagje naar de spa
Wil je optimaal genieten en helemaal tot rust komen nu je toch alleen bent? Ga dan naar de spa! Alle stress en geplande afspraken, kun je even vergeten!

Maak eindelijk dat projectje af
Wilde je altijd al dat ene muurtje in je appartement verven? Of nieuw meubilair uitzoeken voor je nieuwe huisje? Let’s go! Nu heb je de tijd om er even goed over na te denken en hoef je niet under pressure beslissingen te maken.

Wandelen
Heb jij een drukke kantoorbaan en race je van afspraak naar afspraak? Is het enige beetje natuur wat jij op een dag ziet, het gras in je voortuin? Trek er dan lekker op uit! Zoek een mooie wandelroute uit en zie eens wat anders dan alleen je computerscherm.

Heel lang badderen
Veel schuim, een glas wijn, je favo magazines en klaar is Kees! Relax en beetje en blijf net zo lang zitten tot jij wilt (of tot je nog meer rimpels hebt dan je oma ;-])

Comedy’s kijken
Er is niks beters dan in je pyjama series kijken. Maar skip vandaag even je romcom’s of thrillers! Kies voor een comedy, want lachen is gezond en je voelt je waarschijnlijk heel happy de rest van de dag!

Make-up tutorials
Waarschijnlijk zie je wel eens tutorials voorbij komen op internet, maar heb je simpelweg geen tijd om ze te bekijken. Bekijk make-up tutorials op YouTube en probeer wat leuke looks voor avondjes uit!

READ NEXT:
Redenen om alleen op reis te gaan
Dit doet iedereen als je alleen thuis bent!
7 redenen waarom alleen shoppen het allerbeste is!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites