4 styling tips voor een Pinterest proof badkamer

Je badkamer is zo’n ruimte in je huis waar niet altijd even veel aandacht aan geschonken wordt qua styling. Je begint natuurlijk met je woonkamer, slaapkamer en keuken. Maar je badkamer verdient ook wat aandacht. Wij zetten de leukste accessoires hiervoor op een rijtje, laten je mooie badkamer inspiratie beelden zien en vertellen je handige styling tips. Take a look!

1. Creëer diepte en warmte

Een badkamer kan er soms een beetje saai en vlak uitzien als er accessoires ontbreken. Ook zien badkamers er soms saai uit doordat er veel dezelfde kleuren worden gebruikt. Je kan diepte creëren door met verschillende kleuren te spelen en verschillende accessoires en texturen. Leg bijvoorbeeld een mooie (gekleurd) badmat op de vloer voor de wastafel of hang een opvallende lamp aan het plafond die wat lager hangt. De lamp zorgt ervoor dat de ruimte als het ware breekt. Je kan ook een mooie houten kruk in een hoek van je badkamer plaatsen. Hout staat warm in een badkamer, het kan de uitstraling minder kil maken. Als je op de kruk een knappe plant plaatst, is je badkamer helemaal Pinterest proof.

2. Add some green

Over planten gesproken… Wat groen in je badkamer staat ook zeker niet mis. Hiermee kan je het interieur van je badkamer echt tot leven brengen. Wees creatief! Doe bijvoorbeeld een klein plantje in een mooie kaarsenhouder. Of stop een mooie bloem in een dunne vaas. Eén grote plant kan ook een echte eye-catcher van je badkamer zijn. Maar subtiele plantjes doen het ook goed. Je wil natuurlijk wel dat je planten ook lang in leven blijven, met deze tips hoef je je daar geen zorgen over te maken.

3. Accessoires

Accessoires zijn absoluut de key. Hiermee maak je je badkamer hoe dan ook veel knapper. Twee mooie opgevouwen handdoeken op de wastafel, mooie kaarsen op een krukje of leuke lijsten aan de muur met toffe prints maken je badkamer echt prachtig. Je kan ook een mooie bad-tray op de rand van je bad plaatsen. Je hebt deze misschien al wel op Instagram voorbij zien komen. Je hebt zelfs bad-trayen waar je je iPad of tablet op kan bevestigen 😉 Zo kan je jouw favoriete Netflix serie ook in bad kijken. Sounds like a dream…

4. Luxury items 

Met een paar accessoires kan je je badkamer er een stuk luxer uit laten zien. Ga bijvoorbeeld voor een luxe kaars, of een luxe douchegel. Je spiegel zou ook maar zo aan vervanging toe kunnen zijn. Het is waarschijnlijk het grootste item dat je aan je muur hangt, dus hier mag je wel in investeren. Is een vierkante of rechthoekige spiegel te saai voor je? Ga dan voor een stijlvolle ronde.

 

Is je slaapkamer ook toe aan een nieuwe look?
> Bekijk deze tips

READ MORE:
Dit zijn de meest prachtige roze badkamers
> De beste manier om te detoxen na een heftig weekend
7 manieren om je haar sneller te laten drogen

 

PHOTO CREDITS: HOMEADORE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites