De beste plekken om naar toe te gaan met vrienden

Hier wil je heen

Zodra we terug zijn van vakantie hebben we alweer zin in de volgende reis. Er komen geen grote vakanties meer aan, maar een weekendje weg kan altijd. En dat doe je het liefst met al je vrienden. Waarheen? Wij hebben de fijnste plekken voor je op een rijtje gezet. Boeken maar!

Berlijn, Duitsland

Berlijn staat natuurlijk bekend als feeststad. Je kan hier echt 24/7 stappen. Denk aan discotheken zoals de Barghain maar ook grote festivals zoals Melt! zijn hier te vinden. Daarnaast is er natuurlijk genoeg te doen en zijn hostels en restaurants héél betaalbaar.

https://www.instagram.com/p/BYvUWR5DRdF/?tagged=berlin

Ardennen, België

Je kan hier helemaal losgaan qua activiteiten. Bergbeklimmen, kanoën, maar je kan ook gewoon in een hutje zitten, jacuzzi erbij en er met zijn allen een groot feest van maken. Succes gegarandeerd!

Brighton, Engeland

Waar kan je beter een kroegentocht houden dan in de Engelse pubs? En deze plek zit ook nog aan het strand. Hier kan je heerlijk bijkomen van die wilde nachten.

https://www.instagram.com/p/BYvLsu-hRPj/?taken-at=213690004

Krakau, Polen

Polen heeft natuurlijk veel natuur, cultuur maar ook heerlijke steden zoals Krakau. En hier kan je goed feesten. Je verwacht het niet, maar hier wil je zijn! Boek die reis dus snel, even een weekend weg met zijn allen!

Hieronder vind je nog meer inspiratie voor een vakantie.
QUIZ: Welke vakantie past bij jou? 
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites