De beste dag om goedkope vliegtickets te boeken

Het scheelt niet alleen wanneer je gaat, maar ook wanneer je boekt!

We weten al aardig veel manieren waarop je aan goedkope vliegtickets komt. Zo is uit onderzoek gebleken dat je het beste op een dinsdag je vlucht kan boeken, dat je goed moet vergelijken op verschillende sites en dat je bijvoorbeeld ook verschillende airports in moet voeren om zo de beste prijs te vinden. Maar op welke datum zijn de vliegtickets nou het meest goedkoop?

Goedkope vliegtickets boeken

Het antwoord is simpel want dat is 25 augustus! Op 25 augustus koop je de goedkoopste vliegtickets. En dat is dus simpel en logisch omdat iedereen (oke de meeste mensen) dan net op vakantie is geweest. Het vakantiegeld is al lang en breed uitgegeven en iedereen gaat weer aan het werk of aan de studie. De vraag naar vliegtickets is dan laag en het aanbod hoog en dat maakt de prijs voor jou gunstig.

Na kerst

Als al het kerstgeweld weer voorbij is gaan de meeste mensen pas weer nadenken over de zomervakantie. En daarna dus pas weer vakanties boeken. En dan zijn die prijzen dus ook meteen weer sky high, omdat de vraag naar tickets op dat moment toeneemt. Beter denk je dus even goed na over je zomervakantie en boek je je tickets dus voor (en niet pas na) kerst. 

Goedkoop vliegen? Hier moet je op letten als je goedkope vliegtickets wilt scoren.

En hier vind je hoe je gezicht verzorgt in die droge vliegtuiglucht.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites