Deze films wil je NU in de bioscoop gaan kijken

Een dagkaart voor de bios alsjeblieft.

Wanneer ben jij voor het laatst naar de bioscoop geweest? Precies! Dat was voor ons ook al een tijdje geleden maar eens in de zoveel maanden komt er gewoon een film uit die je in de bioscoop moet zien. Deze maand zijn dat er vier en we willen ze allemaal zien. Verse popcorn en een top film… Do we need to say more? Trek je schoenen maar vast aan en maak je klaar voor en sprintje naar de bioscoop want deze wil je allemaal zien.

Red Sparrow

De film draait om Dominika (Jennifer Lawrence). Dominika is een ballerina en wordt tegen haar wil in, ingezet als Russisch spion. Om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen, verleidt ze de CIA-agent Nathaniel. Het verhaal wordt extra lastig als ze binnen de CIA wordt aangenomen om een verrader in Washington te vinden. Maar waar ons Nederlands hartje echt sneller van gaat kloppen is dat Thekla Reuten, jawel, een rol heeft te pakken in deze film. En, wat zag ze er prachtig uit op de première.

The Shape of Water

De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij een geheim experiment ontdekt. Er ontstaat een bijzondere band tussen een monster en de vrouw. Bij een eerste aanblik zou je The Shape of Water gemakkelijk kunnen categoriseren als een sprookje. Niets mis mee overigens. Een variant op Belle en het Beest of een omgekeerde De Kleine Zeemeermin. Maar het verhaal is veel meer dan dat! Want, wie is nou eigenlijk het monster?

 Game Night

Voor een wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat dit keer hoger gelegd wanneer één besluit een moord mysterie partijtje organiseren, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer een van de deelnemers wordt gekidnapt hoort dat bij het spel… toch? Wat volgt is een chaotische nacht, waarin de vrienden steeds dieper in de problemen komen. Een spel zonder regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of … game over. Een heerlijke actie film met een grote knipoog. Een grappige en spannende film met een cast die je waarschijnlijk wel herkent, mocht je fan zijn van Netflix. Je zou tijdens de film bingo kunnen spelen, want elke noemenswaardige serie heeft een acteur uitgeleend.

Black Panther

Black Panther, zo wordt de koning van Wakanda genoemd. Wakanda is een land dat zich al jarenlang goed verborgen weet te houden, maar wel heel machtig is. Ze blijven onopvallend omdat ze hun macht voor zich houden en zich niet bemoeien met de rest van de wereld. Wanneer de koning overlijdt, wordt er gestreden om de troon. Jaren oude geheimen zouden zomaar eens boven water kunnen komen, met alle gevolgen van dien. Niet alleen voor het verhaal wil je deze film zien, ook de kleding en de muziek zijn een bezoekje aan de bioscoop dubbel en dwars waard.

 

Deze heb je misschien gemist!
> De beste films van 2017 die je nog wil zien

Supergoed nieuws!
BEWEZEN: Disney films kijken is goed voor je gezondheid

Happy movie night!
10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites