5 bizarre desserts die je als toetjes freak wil eten

Alleen van die foto's krijgen wij al honger.

We hebben altijd ruimte voor een toetje. Al zitten we stiekem best vol, voor een toetje maak je gewoon plek. Chocolade, taart en ijs: het kan ons niet gek genoeg zijn. Gelukkig zijn er genoeg bizarre desserts voor op je bucketlist.

Appelfrietjes

Het klinkt misschien gek, maar het bestaat: appel frietjes! De appels worden gesneden, belegd in deeg en daarna gefrituurd. Wat suiker en slagroom erop en je likt je vingers erbij af…

Gefrituurde pizza met oreo

Pizza én oreo: twee dingen waar je ons niet blijer mee kunt maken. Een pizza hoeft dus zeker niet altijd hartig te zijn en helemaal niet als het met het lekkerste koekje ever is. Ze serveren het alleen in New York, dus heb je meteen nog een goede reden voor een citytrip naar The Big Apple!

Donutwafel

Een donut en een wafel zijn allebei super lekker, dus een keuze maken is best moeilijk. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een heerlijke combinatie: een donutwafel. Het beslag van een donut gaat in een wafelijzer en zo hoef je dus nooit meer te kiezen.

Regenboogkoekjes

Bij de koffie of thee hoort altijd een koekje. Chocolate chip cookies zijn daar perfect voor. Toch is er een variant die nóg beter is: de regenboog versie! En het ziet er ook nog eens Instagram proof uit.

De Tipsy Scoop

Een drankje gaat er altijd wel in. Vind je een scroppino lekker als dessert? Dan is de Tipsy Scoop ook wat voor jou. Het is namelijk de ideale mix van een lekker drankje, ijs én chocola. En nu maar proberen er niet te veel van te nemen…

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites