NOOIT meer blaren bij het inlopen van je schoenen

Zo hoef je die dure blaren pleisters niet meer te kopen!

Nieuwe schoenen shoppen, we hebben er geen excuus voor nodig! En als we eenmaal verliefd zijn, dan zijn we verliefd.  Vervolgens klagen we thuis hoe strak onze nieuwe schoenen zitten en troosten we elkaar dat je ze ‘nog moet uitlopen’. Right… Manon heeft een hele goede tip om blaren te voorkomen (bekijk hem hier), maar er zijn nog veel meer tips die ook zeker weten helpen!

Was je voeten met koud water

Allereerst is het handig om te weten dat je je voeten het best kunt wassen met koud water en zonder zeep. Door warm water en zeep wordt de huid van je voeten zachter waardoor je sneller kans hebt op blaren.

Haarserum

Smeer haarserum vanaf nu niet meer alleen in je haar, maar ook op je blaargevoelige voeten! Een paar druppels op het deel van je voet waar de schoen wrijft en je bent klaar om te gaan!

Transparante nagellak

Ja, het werkt echt! Als je merkt dat je schoen op bepaalde plekken tegen je voet wrijft, smeer je er een paar lagen transparante nagellak op. Het houdt de huid ‘bedekt’ en beschermt de huid.

Smeer vaseline op je voet

Vaseline is voor veel dingen een oplossing, zoals je parfum langer te laten zitten (bekijk hier alle voordelen van vaseline). Maar ook werkt vaseline perfect om blaren te voorkomen. Je smeert de blaargevoelige plekken in met vaseline of uierzalf. Hierdoor zal de huid gladder worden en krijg je geen blaren.

Alcohol

De most easy way om blaren te voorkomen is met alcohol (waar dat wel niet allemaal goed voor is). Doe wat alcohol op een watje en wrijf het rond de binnenkant van je schoen, maar niet op de zool. Draag twee paar sokken en ga buiten een frisse neus halen en loop een half uur in je vochtige schoenen. Hierdoor gaat je schoen een beetje rekken en als de alcohol is opgedroogd zullen de schoenen naar de contouren van je voet gaan staan. Met nul risico’s op blaren!

ALLES wat je wilt weten over problemen met schoenen
Het grote schoenenhacks artikel

Nog opzoek naar een nieuw paar schoenen?
Dit zijn de schoenentrends voor 2017

PHOTOCREDITS : SINCERELY JULES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites