Allereerste avocadorestaurant in New York!

Hotspot voor de avocado liefhebbers!

Avocado lovers letten jullie op? Het allereerste avocadorestaurant wordt namelijk binnenkort geopend in New York City met de verrassende naam: Avocaderia. Daar moeten we naartoe!

Dit restaurant blaast de avocado liefde een heel nieuw leven in. Een restaurant met alleen maar avocado maaltijden. Dat klinkt geweldig. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds kun je hier terecht voor lekkere en gezonde avocado meesterwerken. Volgens het bedrijf maakt avocado anything better en we kunnen ze geen ongelijk geven!

Er is meer! Dit bedrijf heeft de doelgroep helemaal begrepen, want ze hebben een handige app gemaakt. Hier kun je alle lekkere maaltijden bekijken en als je een account aanmaakt kun je daar ook gewoon alles bestellen! Daarna haal je het op in de winkel zodat je alle wachtrijen kan overslaan. Dit is perfect voor als je bijvoorbeeld aan het werk bent en even snel en gezond wilt lunchen. Dit MOETEN we in Nederland hebben. Voordat het zo ver is kun je Avocaderia ook gewoon op Instagram volgen om er misschien wat inspiratie uit te halen.

READ NEXT
> Feitjes over de avocado die je nog niet kende
Dit is de avocado 2.0
5 beauty producten die je kunt vervangen door avocado’s

Source: Avocaderia

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites