Celebrities met een eigen restaurant

Celebrities staan erom bekend dat ze van alles kunnen (en vaak ook tegelijk). Maar wist je ook dat sommige celebrities hun eigen restaurant hebben? Precies! Daarom hebben wij een lijstje gemaakt van celebrities met een eigen restaurant!

Scarlett Johansson
Scarlett opende in oktober in Parijs haar eigen popcorn winkeltje genaamd Yummy Pop. Ze verkoopt popcorn met unieke smaken als truffel, Parmezaanse kaas en olijfolie. Alle popcorn wordt geserveerd in een rood-wit- en blauwgekleurd bakje met slogans als “The future will be pop!”, hoe cool! Een popcorn winkeltje is natuurlijk geen restaurant, maar wij willen maar al te graag popcorn bij Scarlett komen eten!

Drake
In Toronto opende vorig jaar een restaurant genaamd Fring’s. De bekende chef Susur Lee en Drake hebben dit samen geopend. Hoewel Drake zich nooit uitliet over zijn betrokkenheid bij het restaurant, is hij een vaste bezoeker en vertelde The New York Times dat hij verantwoordelijk was voor de naam “Fring’s”. Dit woord gebruikte hij altijd als hij een leuke tijd ergens had. Wij zijn wel benieuwd of wij het daar ook “fring” hebben!

Lady Gaga
Joanne Trattoria was de naam van haar oudtante en ook de naam van het restaurant van het Italiaanse familierestaurant van de zangeres. Dit is gevestigd in Manhattan’s Upper West Side. Hier serveren ze traditioneel Italiaans eten als linguine alle vongole en Milanese kip. Yummie!

Jessica Biel
In West Hollywood opende Jessica Biel een restaurant genaamd Au Fudge. Ze wilde graag een restaurant creëren dat kindvriendelijk was, maar ook sophisticated voor de ouders. Het restaurant beschikt over een aparte speelkamer, biologische markt, nanny’s die de kleintjes vermaken terwijl jij geniet van een heerlijk diner. Ook andere celebrities zijn fan. Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge zijn vaste klant. Alleen dat al is een kijkje nemen waard, toch?!

Wij hebben er honger van gekregen…
5 supersnelle recepten voor vanavond
5 redenen waarom je meer chocolade moet eten!
Perfect sunday recipe: vanille popcorn

PHOTO CREDITS: someimage.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites