Dé 7 bh struggles die iedere vrouw herkent!

Dit denk jij ook ie-de-re dag!

De bh is natuurlijk de uitvinding van ons leven, want anders hingen onze vriendinnen ter hoogte van ons navel, of wanneer je een wat minder grote voorgevel hebt, helpt ‘ie je om je boobs wat te push-uppen. We kunnen daarom echt niet zonder, maar er zitten zeker ook nadelen aan die we allemaal herkennen wanneer we een beha dragen!

Rode strepen
Hoe ‘los’ we ‘m ook hebben zitten: altijd die vervelende rode strepen die je beha achterlaat in je huid. En vaak doet het nog pijn ook.

Zichtbaar
Hij is bijna altijd zichtbaar. Het is eerder een regel dan uitzondering. Bijvoorbeeld die lelijke beha-bandjes die juist niet gezien mogen worden, of de BH-sluiting die net te voorschijn komt onder je nieuwe top met lage rug. En als je dan een strapless exemplaar koopt zonder bandjes, zakt ‘ie al-tijd af (wel goed voor je armspieren trouwens), zucht.

Kriebelend label
Dit is misschien wel de aller vervelendste: het label. Heb je een gloednieuwe beha gekocht en je trekt ‘m de eerste keer aan en je voelt meteen het labeltje kriebelen aan de zijkant. Hup, uit dat ding en het labeltje knip je er gewoon even uit. Je trekt ‘m weer aan, en neeeee! Het kriebelt zelfs nóg meer dan voorheen!

Jongens en bh’s
Jongens en beha’s gaan gewoon niet samen. Ze vinden het mooi, maar daar blijft het dan ook echt bij. Ze trekken hem namelijk het liefst ‘zo snel mogelijk’ uit. Alleen laat dat nou net niet helemaal zo gaan. Hij krijgt jouw beha namelijk nóóit uit. En dat in the heat of the moment

Uitstekende beugel
Hoe het kan, dat is een mysterie maar er is (bijna) niets vervelender dan een beha waar de beugel uitsteekt. Vooral aan de voorkant, als ‘ie zo in je borstkas loopt te prikken.

Openstaande randjes
We hebben al verteld hoe vaak je je bustehouder moet wassen en daar houden we ons dus ook maar keurig aan. Alleen een nadeel aan het wassen: die onwijs vervelende randjes die open gaan staan. En al helemaal als je een strak shirt aan hebt, waar die randjes mega in opvallen…

Te groot, te klein
In jouw paskamer hangen een stuk of tien verschillende bh’tjes in elk een andere maat zodat je echt even goed kan fitten welke het beste past. Maar nooit, en dan bedoelen we ook echt nóóit, zit je BH perfect. Of hij is toch iets aan de kleinere kant waardoor je niet twee, maar vier borsten hebt. Je bent er blij mee, maar zo veel hoeft nou ook weer niet. En wat ook vervelend is: een gapend exemplaar… Zo saai zijn ze toch niet?

Maar gelukkig zijn er nu veel kanten exemplaren die het dragen van een BH toch iets comfortabeler maken. En helpt dat bij jou ook niet? Denk er dan maar aan dat je hem ’s avonds  meteen kan uit gooien. Free the boobies! Hieronder shop je de mooiste exemplaartjes!

Source: Collage Vintage

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites