De 7 tips om af te vallen

Are you ready?
De zomer komt er aan ladies, dus we kunnen het nu maar beter direct goed aanpakken: let’s get fit for summer! Dit betekent niet alleen dat je er strakker uit zult gaan zien maar je krijgt ook méér energie waardoor je je fitter voelt. (Extra energie tijdens de koude dagen? Hell yes!).
De 7  tips als om af te vallen
  1. Als je wilt afvallen dan is het goed om bewust te kiezen voor een nieuwe lifestyle om te voorkomen dat je op oude (eet/leef) gewoontes terugvalt.
  2. De grootste fout is: te snel willen afvallen. Dus vermijd diëten met alleen maar shakes of maaltijdvervangers: want hoe sneller je kilo’s verbrand, hoe sneller ze er weer aanzitten.
  3. Kook iedere avond een lekkere, gezonde maaltijd (of je lover even lief aankijken;-0).
  4. Voorkom ‘emotie eten’:  we kennen het allemaal maar kies liever voor een handje walnoten of (gedroogd) fruit. Wat dacht je van deze groene smoothies die vet verbranden.
  5. Sport minimaal 3 à 4 keer per week: kies een sport die je leuk vind (héél belangrijk) want dan houd je het ook langer vol. Op vaste avonden sporten werkt ook altijd (houd de regelmaat er in) en het neem je vriendin(nen) mee, maak er een sporty night out van! (P.s. Dit zijn de allerleukste sport kapsels).
  6. Don’t be to hard on yourself: nooit meer een patatje of chocolade is onmogelijk! Zodra je ‘basis voeding’ goed is dan mag je af en toe best een uitzondering maken: zolang het maar met mate is! Met deze sport items ga het sowieso volhouden.
  7. Schakel je vriendinnen in voor een portie motivatie zodra je dreigt terug te vallen in je oude eet/leef gewoonten. Een peptalk van een vriendin doet wonderen (voel je vooral niet bezwaard: ze vindt het vast leuk om je aan te moedigen).

Zet ‘m op, you can do it (and don’t forget to smile:-).

Liefs Elske

P.s. Manon en Guy van 3SIXTY5 PERSONAL TRAINING laten zien hoe je binnen 100 dagen fit bent voor de zomer! #100daysHKMX

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites