De items die op je verlanglijstje moeten

Voor als je nog geen idee hebt wat je wilt

Over minder dan 2 maanden is het alweer kerst en dat betekent: cadeautjes! Vind je het lastig om hiervoor een verlanglijstje te maken? Wij helpen je, want we hebben de leukste producten, van accessoires en kleine musthaves tot super stijlvolle items, voor je op een rijtje gezet. En om het makkelijk te maken hebben we ze in categorieën verdeeld.

Tot 5 euro

Je denkt misschien dat je hier niet veel voor kan kopen, maar het zal je verbazen hoeveel leuke items je hebt voor deze prijs. Vaak wanneer je surprises of een ander leuk spel doet met familie of vrienden koop je een klein cadeautje, dus doe wat inspiratie op met deze leuke en schattige items!

Tot 10 euro

Met 10 euro kan je vaak net wat meer dingen kopen waar iemand ook echt iets aan heeft. Veel sieraden, beauty producten en accessoires voor in huis heb je al voor deze prijs. Bekijk hieronder welke items jij het leukst vindt.

25 euro en hoger

Voor je ouders, vriend, of beste vriendin koop je vaak iets wat je echt leuk vindt om te geven en waarvan je ook weet dat diegene het graag wilt. Daarom kan je ook best een wat duurder cadeautje op jouw verlanglijstje zetten. Weet je alleen nog niet goed wat je wilt? Dan kunnen deze items je misschien op een idee brengen.

 

READ NEXT
Dit zijn de leukste cadeaus om te geven aan je vriend
Kerstballen die je NU wilt inslaan
De allerlekkerste parfums voor dit najaar

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites