De leukste cocktailbars van Nederland

Wij zijn al onderweg!

Het is zaterdagavond en dat betekent dat het tijd is om de stad in te gaan voor een paar drankjes en dansjes. Wij hebben eigenlijk wel zin in een goede cocktail! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cosmopolitan, Mojito of Bloody Mary. In elke Nederlandse stad is wel een goede cocktailbar te vinden, maar we hebben toch wel een paar ultieme pareltjes! De vijf leukste hebben we vandaag voor je verzameld!

Skylounge – Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
SKYlounge-post
Deze cocktailbar moet je een keer bezocht hebben als je in Amsterdam bent of woont. De Skylounge is makkelijk te bereiken, want het ligt om de hoek bij het centraal station. Het bijzondere van deze bar is dat je uitzicht hebt over heel Amsterdam. Zo mooi!

DR. – Rotterdam
DR-post
In het Scheepvaartkwartier van Rotterdam zit DR. verstopt. Het is dus even een zoektocht voordat je deze bar gevonden hebt, maar het is zeker de moeite waard! Je hebt hier de lekkerste cocktails. Wel zijn er wat huisregels waaronder de volgende: Please limit the use of your mobile phone to prevent unwanted effects on the ambience. Kletsen met je vriendinnen is toch ook veel leuker?

Mr. Mofongo – Oude Boteringestraat 26, Groningen
MR-mofongo-post
Bij Mr. Mofongo wordt je bediend door Armando. Armando is een uh… robotarm. Je hebt dus het idee dat je een cocktail aan het drinken bent in de toekomst. Zeker een bezoekje waard. Futuristisch!

Beez NO.07 – Achter het vleeshuis 7, Maastricht
Beez-post
Beez heeft twee cocktailbars: Beez NO.104 en Beez NO.07. De laatstgenoemde is het kleine zusje van NO.104, dit betekent dat hij iets kleiner is. Je kan bij beide ook gezellig een hapje eten. Enjoy!

The Duchess – Spuistraat 172, Amsterdam
The-Duchess-post
Toen wij de wijnkaart zagen van The Duchess keken we onze ogen uit! Je kan hier bijna alle wijnen bestellen die er zijn. Hier nuttig je ook nog eens de lekkerste cocktails terwijl je je waant in de jaren 20. Een beter Great Gatsby gevoel krijg je niet!

Read next…
> Heb je onze favoriete gin tonic bars al gezien?
10 redenen om wijn te drinken
Veel gefeest dit weekend? Zo herstel je sneller

Source: Double Tree / De Buik Van / Lichtpunt / Beez / By Sam

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites