5 leuke dingen om met je vriend te doen

Jullie hoeven je echt niet te vervelen.

Het is soms lastig om te bedenken wat je met je vriend wilt gaan doen. Uiteten en naar de bioscoop gaan is ook weer zo standaard, dus doe een keer iets compleet anders! We hebben een aantal dingen voor je bedacht en sommige kunnen ook gelijk een goede test voor je relatie zijn.

Beginnen met een nieuwe serie

Ga samen aan een nieuwe serie beginnen die jullie allebei leuk lijkt. Zo hebben jullie altijd iets te doen als jullie een lekker chill dagje op de bank willen hebben. Vooral nu het kouder wordt buiten is er niets lekkerder dan een hele dag niks doen. Het is wel slim om een serie te kiezen waar je meerdere seizoenen van hebt, zodat je lekker alles in een keer achter elkaar kan kijken. SCIENCE SAYS: Samen tv kijken is goed voor je relatie

Avondje stappen met z’n tweeën

Dit is iets wat je echt een keer met je vriend moet hebben gedaan (als jullie allebei van een feestje houden). Ga een avond samen stappen in een grote stad en ga lekker los. Ga samen helemaal uit je dak, met misschien iets teveel drankjes op, en slaap daarna gezellig in een hotel. Jullie zullen het over tien jaar nog steeds over die ene avond hebben.

Carpool karaoke

Moeten jullie samen een lange, saaie autorit maken? Dat hoeft helemaal niet saai te zijn! Er is niks leuker dan samen met je vriend keihard meezingen met jullie favoriete liedjes. Ga van hiphop tot jaren 90 muziek en zing samen de sterren van de hemel (of niet als jullie niet met die gave geboren zijn), maar een ding is zeker, jullie hebben zeker veel lol samen.

Chique evenement bezoeken

Niet iedereen houdt ervan om naar dit soort gelegenheden te gaan, maar als je een keer iets compleet anders wilt doen kan het heel leuk zijn. Ga samen naar een klassiek concert of een andere show waar jullie jezelf helemaal voor kunnen opdoffen. Je zal zien dat dit echt een superleuke ervaring is om een keer mee te maken, want je bent allebei op je mooist gekleed en je maakt zoiets niet vaak mee, dus daarom is het extra bijzonder om het samen te doen. Niet vergeten om foto’s te maken van jullie outfit.

Escape room

Dit is iets wat als eerste heel leuk en spannend is, maar ook gelijk een goede relatietest. Je staat onder veel druk en moet goed samenwerken om uit de escape room te komen. Het is lastig om allebei je hoofd koel te houden en geen ruzie te gaan maken als de ander iets niet weet. Zin in wat uitdaging? Ga dit dan zeker een keer met je vriend doen!

 

READ NEXT
Zo geef je je vriendje tactisch styling tips
Waarom een vakantie met je geliefde de ultieme relatietest is
SCIENCE SAYS: Samen tv kijken is goed voor je relatie

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites