De origineelste ideeën voor een vrijgezellenfeest

Let the party begin!

Jij bent (of je bestie is) aan het einde gekomen van het vrijgezellentijdperk en daarom moet je het nog wel even vieren! Vaak heb je veel standaard ideeën voor een vrijgezellenfeest zoals bijvoorbeeld een stripper inhuren, in een maf pak door de stad lopen of gaan karaoken. Maar wij hebben vandaag wat originele tips om jouw of je bestie’s vrijgezellenfeest tot een groot succes te brengen.

Cityhoppen
Wat is er leuker dan een weekendje cityhoppen? Blijf in Nederland en houdt meer geld over voor activiteiten in de steden of ga helemaal uit je dak en vlieg naar een ander land. Ga dat weekend helemaal los!

Bezoek een festival
Ga naar een te gek festival! Er zijn er in de zomer genoeg. Het is super gezellig en je kunt de gekste dingen doen. Gekke opdrachten uitvoeren op een festival is overigens ook veel leuker door de hoeveelheid mensen… ;-]

Doe grappige Youtube challenges na
Er zijn zat hits op Youtube die viral zijn gegaan en die je heel goed zelf na kunt doen. En nee, dan hebben we het dus niet over een cinnamon challenge o.i.d.! Denk bijvoorbeeld aan een challenge waarbij je allen water in je mond moet bewaren (wat je niet door mag slikken) en vervolgens elkaar aankijken totdat je barst van het lachen. Hi-la-risch. Of een Pancake Art Challenge? Ps: zorg wel even dat je oude kleding aandoet tijdens je activiteiten ;-].


Lipdub 
Het fenomeen ‘Lipdub’ is een video waarin je met een groep mensen een nummer playbackt. Na het filmen wordt het liedje vervangen door het orginele nummer. Het bestaat meestal uit één lang shot. Er zijn bedrijven die deze workshops verzorgen. Ga maar eens op zoek! Wedden dat je krom ligt van het resultaat? En je hebt gelijk een leuk aandenken of ‘act’ voor op de actual bruiloft.

READ NEXT
Na deze tips voel je je nooit meer ongemakkelijk op feestjes
Dit zijn de beste plekken op Ibiza
Fashion Styling: van diner naar feest

Source: Tumblr 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites