Dé tips voor een georganiseerde tas!

Zo krijg je eindelijk een georganiseerde tas!

Is jouw handtas ook een soort van kleine prullenbak (je mag klein wegdenken trouwens) geworden? Hij zit vol met bonnetjes, make-up, (oude) snoepjes, kruimels, ga zo maar door.. (en iedere dag komt er wel wat bij). Pff, het kan soms een hele klus zijn om alleen al je telefoon te vinden! (haal de grabbel doos maar tevoorschijn hoor). We weten precies hoe je je voelt. Maar om je een beetje te helpen hebben we een paar tips voor je verzameld zodat ook jij een georganiseerde handtas krijgt en behoudt!

1. Wekelijkse opruiming

Het schiet er vaak bij in om je tas even goed uit te pluizen. Maar toch moet het gebeuren en het liefst regelmatig. (zodat je dat beschimmelde snoepje allang weg hebt gegooid!). Haal letterlijk alles uit je tas (ook uit alle vakjes) en schud je tas leeg boven de prullenbak. Even goed schoonmaken en dan de spulletjes uitzoeken. En alleen de spullen terug doen die écht belangrijk zijn!

2. Bonnetjes

Ligt jouw handtas vaak vol met bonnetjes waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet? Denk er dan aan dat je je bonnetjes altijd in je portemonnee doet of een ander klein etuitje dat je meehebt. (veel bonnetjes kan een teken zijn van shopverslaving.. lees hier de 10 redenen dat jij lijdt aan een shopverslaving).

3. Make-up tasje

Gooi je make-up niet los in je tas. Want dat wordt een hele zoektocht als je even snel je lippenstift wilt bijwerken.. Koop een klein etuitje of make-up tasje waarin je alleen de nodige make-up stopt. Neem dus niet je hele make-up doos mee!

4. Important stuff

Als je toch bezig bent met je tas opruimen maak dan even een lijstje van de spullen die er écht in moeten. En dus niet twee paar sokken, een tijdschrift en je hele pennenbakje maar gewoon de echte bag essentials (lees hier welke dit zijn).

5. Organizer

En omdat de broodnodige bag essentials behoorlijk wat spulletjes kunnen zijn is het handig een bag organizer te kopen. Dit is een soort binnentas met vakjes. Hierdoor wordt je tas dus verdeeld in verschillende vakken en kan jij je spullen makkelijker organiseren!

P.S. Nog op zoek naar een nieuwe handbag? Ga dan voor deze beauty van Valentino!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites