Deep sleep pillow spray

Slaapproblemen? Weg met de slaappillen! Deze spray is pas echt slaapverwekend...

Zou dit dan het middel zijn waar alle nachtbrakers, woelers, piekeraars en insomnia-patienten al jaren op wachten? Het merk zelf is er vrij duidelijk over: This Works.

Deep Sleep Pillow Spray

De Deep Sleep Pillow Spray is een product ontwikkeld door This Works, in 2003 opgericht door Kathy Phillips om een effectieve huidverzorgingslijn te ontwikkelen dat alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het merk is razend populair en heeft al meerdere prestigieuze beauty awards in de wacht gesleept. De Deep Sleep Pillow Spray, dat verkocht wordt als wondermiddel voor een goede nachtrust, is het best verkochte product van This Works. We hebben er inmiddels zoveel goeds over gehoord en gelezen en ook één van onze favoriete MUA’s Gwendolyn van Waveren is lyrisch over het product, dat onze interesse toch gewekt is.

De Deep Sleep Pillow Spray is, je raadt het nooit, een spray voor op je kussen. Het bevat etherische oliën van lavendel, patchoeli, Ho Wood, vetivert en wilde kamille. Het belooft de nachtrust op een natuurlijke manier te bevorderen en je zou er dieper en langer door gaan slapen. De gebruiksaanwijzing is simpel: vlak voor het slapen gaan spray je het goedje over je kussen en dekbed.

Allemaal leuk en aardig, maar werkt het ook echt? This Works heeft de resultaten van een onafhankelijk onderzoek op hun site geplaatst en dat belooft veel goeds. 217 mensen van 12 jaar en ouder die aan een slaapstoornis lijden hebben de spray wekenlang getest, de controle groep gebruikte een placebo met synthetische lavendel-olie. Onderstaand een weergave van het percentage van de personen die de echte spray hebben gebruikt dat het met de stellingen (helemaal) eens was:

Ik viel sneller in slaap na gebruik van de spray: 83%

Ik voelde dat ik dieper sliep: 78%

Ik voelde me minder onrustig om in slaap te komen: 85%

Ik voelde me minder onrustig de dag na gebruik: 75%

Ik voelde me minder moe in de ochtend na gebruik: 80%

De site laat echter niet zien wat de personen in de controle groep hebben aangegeven, dus we kunnen aan de hand van deze cijfers niet uitsluiten dat het geen placebo-effect was. Ondanks dat hebben we goede hoop voor de spray en is het zeker het proberen waard. Onze health- en sportcoach benadrukte al eerder de vele voordelen van goed slapen (je wordt bijvoorbeeld slanker, fitter en gezonder!) en dus zou dit zomaar in haar rijtje met tips voor een goede nachtrust passen.

P.S. Let wel op het onderschrift: ‘gently inhale for a good night’s sleep’. Het is dus niet de bedoeling dat je deze spray als een soort neusspray gaat gebruiken om maar lekker te kunnen slapen.

deep sleep pillow spray

source: lashesandblushes

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites