Deze app helpt tegen vliegangst

Dit gaat je helpen.

Heb jij last van vliegangst? Je bent zeker niet de enige die er last van heeft, want uit onderzoek blijkt dat 15% van de Nederlandse bevolking niet wilt vliegen door vliegangst. Vooral turbulentie is een van de oorzaken. Maar gelukkig is er een oplossing hiervoor.

SkyGuru

Vaak stress je al voordat je het vliegtuig in gaat, omdat je bang bent voor wat er misschien kan gebeuren. Het liefst word je dan persoonlijk gerustgesteld door de piloot, want die vertrouw je nog het meest. De app SkyGuru is als het ware die piloot. Deze app is gemaakt door therapeuten en piloten die gespecialiseerd zijn in vliegangst en de app bevat onder andere vluchtinformatie, voorspelling van turbulentie en laat je precies weten waarom bepaalde dingen in het vliegtuig gebeuren.

Het bijzondere aan deze app is dat je hem ook in vliegtuigstand kan gebruiken. Het is de bedoeling dat je de app net voordat je gaat vliegen download en daarna kan je hem gebruiken terwijl je aan het vliegen bent. Zo weet je precies wat wanneer en waarom gebeurt en voor mensen met vliegangst geeft dit een erg geruststellend gevoel.

Let wel op, als je echt heel erg last hebt van vliegangst kan een applicatie dit niet voor je oplossen. Het is ondersteunend en kan je helpen maar je komt hierdoor niet van je vliegangst af.

READ NEXT
Zo krijg je nooit meer oorpijn tijdens het vliegen
Hacks om goedkoper te vliegen
Met deze reisaccessoires wordt op vakantie gaan nóg beter

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites