Deze baan past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

Dit heeft je sterrenbeeld te zeggen over jouw toekomst

Sommige mensen weten al hun hele leven wat ze later willen worden, maar voor veel mensen is het lastig om een beroep te kiezen die het beste bij hen past. Heb jij ook geen idee en kan je wel wat hulp gebruiken? Je sterrenbeeld kan ook hier goed bij helpen en daarom hebben wij onderzocht welke baan het bij jouw sterrenbeeld past!

Ram

Je bent een enthousiast en vrolijk persoon en bent totaal niet bang voor nieuwe avonturen of uitdagingen. Je neemt graag het heft in eigen handen, dus een managementfunctie zou heel goed bij je passen. Door je enthousiasme en lef zou de sales kant ook goed bij je passen, want je bent erg goed in mensen overhalen om producten te kopen.

Stier

Je bent een betrouwbaar en geduldig persoon en daarom vragen mensen jouw graag om advies. Je werkt graag met een team en vindt het ook helemaal niet erg om hard te werken, want je houdt ervan om leuke dingen te kunnen kopen of doen met het geld wat je verdient. Je kan goed met geld en cijfertjes omgaan, dus een baan als boekhouder of financieel adviseur zou goed bij je passen.

Tweelingen

Je bent een heel nieuwsgierig persoon en kan niet wachten om nieuwe dingen te leren. Je verveelt je redelijk snel, en daarom heb je een baan nodig met variatie en waarbij je met andere mensen werkt, want je wilt je ook graag betrokken voelen bij je collega’s. Een baan als journalist zou dus perfect bij jou passen, want hierbij sta je elke dag weer voor verrassingen. Sowieso heb jij een baan nodig waarbij je in contact bent met andere mensen.

Kreeft

Je bent een zorgzaam en loyaal persoon en mensen voelen zich al snel veilig bij jou. Ook zien ze het al snel als er iets aan de hand is met iemand, dus een baan met kinderen klinkt erg logisch. Denk dan bijvoorbeeld aan een kinderpsycholoog, kraamverzorgster of jeugdzorg.

Leeuw

Je krijgt graag alle aandacht en bent een moedig en charmant persoon. Leeuwen staan liever niet op de tweede plek en kunnen af en toe wat veeleisend zijn. Ze kunnen ook in teamverband werken, maar ze botsen dan wel eens met andere Leeuwen op de werkvloer. Daarom past een baan als leidinggevende of zelfs directeur erg goed bij hen.

Maagd

Een maagd wordt ook wel omschreven als perfect. Ze zijn perfectionistisch, heel behulpzaam en zijn erg  makkelijk in de omgang. Je bent ook nog eens erg goed met cijfertjes, dus in principe zouden alle banen wel bij je passen! Als je dan toch moet kiezen passen banen als administrateur, redacteur of accountant het beste bij jou.

Weegschaal

Je bent een erg vermakelijk en sociaal persoon. Je werkt graag met andere mensen samen in een team en bent er erg goed in om issues op de werkvloer op te lossen, want ze kunnen zich goed inleven in andere mensen en komen vaak met creatieve oplossingen. Door die creatieve kant passen banen als acteur, fotograaf, danser/zanger of architect goed bij jou.

Schorpioen

Je bent erg nieuwsgierig en hebt oog voor detail. Je bent niet snel afgeleid en kan je helemaal focussen op 1 ding. Je wilt altijd de reden achter iets weten en je bent pas tevreden wanneer al je vragen en onduidelijkheden zijn beantwoordt. Banen als wetenschapper, arts of rechercheur passen goed bij je.

Boogschutter

Je zit (bijna) altijd lekker in je vel en bent erg positief ingesteld. Je bent heel sociaal en houdt ervan om mensen te vermaken en entertainen. Daarom past een baan als acteur, model, cabaretier of danser goed bij jou.

Steenbok

Een steenbok is erg ambitieus en gaat geen uitdaging uit de weg. Je doet alles om je doel te bereiken en hebt graag de controle over bepaalde situaties of werkzaamheden. Een baan als manager of leidinggevende van een afdeling zou erg goed bij je passen.

Waterman

Je bent een echte avonturier en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Je bent heel creatief en staat open voor nieuwe ideeën. Dit kan in eerste instantie misschien als ‘zweverig’ worden ervaren, maar zodra mensen erachter komen wat voor goede ideeën je hebt zal dit beeld snel verdwijnen. Een baan als ontwerper of uitvinder past erg goed bij je.

Vissen

Je bent super creatief en bent helemaal geschikt voor de kunstwereld. Voor jou is bijna niks te gek, zolang je maar creatief bezig bent. Een baan als acteur, schilder, kunstenaar of danser past daarom ook perfect bij jou.

 

READ NEXT
Beste verjaardagsoutfit voor het sterrenbeeld schorpioen
Het sterrenbeeld dat het beste kan sparen
Deze kleur nagellak past bij jouw horoscoop

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites