Deze dingen van vroeger mis jij ook!

Konden we nog maar even terug naar toen...

Als je denkt dat dit dé periode van je leven is en je daar volop van geniet: keep on going! Maar we willen je er toch nog even aan herinneren dat onze jeugd ook een hele fijne periode in ons leven was. Lees mee:

 1. Moffel en Piertje
  Ja jongens, dit was toch wel het enige waar we naar uitkeken tijdens school? Als die enorme TV binnen kwam rollen, zat jij al helemaal klaar met je pakje schoolmelk.
 2. K3
  Je had waarschijnlijk alle cd’s in de kast liggen en kende ieder dansje en iedere songtekst uit je hoofd. En beschamend genoeg kun je 9 van de 10 nog steeds meezingen..
 3. Broodtrommels
  Prinsessen, draken, Donald Duck, je kon het zo gek niet bedenken maar op elke broodtrommel stond wel iets anders. Overigens vergat je ‘m zo vaak dat de lerares wel een winkeltje kon beginnen van alle achtergebleven trommels.
 4. Etui’s die ondergeklad waren door je vriendinnetjes
  “NTB”, “WJNMK”, “BFF’s for Evah”. Vast herkenbaar.
 5. Verkering vragen ging veel makkelijker
  Tinder
  bestond toen gelukkig nog niet dus het ging er allemaal nog romantisch aan toe. Gewoon op een briefje schrijven “Wil je verkering met me?” leek genoeg om de happiest years van je leven te spenderen met je nog-mieren-etende vriendje.
 6. Jarig zijn op school
  Sowieso was jarig zijn op de basisschool echt iets waar je nachtenlang niet van kon slapen. Je was al dagen aan het bedenken met wie je de klassen langs zou gaan en wat je zou trakteren. Dit was hét moment om the shinen en die self made kroon van de juf was the icing on the cake.
 7. Vriendenboekjes
  Letterlijk iedereen uit je klas stond in jouw vriendenboekje. Of jullie nou vriendinnen waren of niet, ze moesten er iets in achterlaten. Echt leuk trouwens om ze weer eens op te duiken!
 8. Tipp-ex
  De potjes tipp-ex waren al een fenomeen, maar met het ontstaan van de tipp-ex pen werd iedereen wild. Die moest je hoe dan ook hebben. Je maakte express veel fouten in je schrift, zodat je lekker kon tipp-exen. En natuurlijk gaf je occasionally een french manicure bij je bff.
 9. Op schoolreisje gaan en je bij terugkomst verstoppen
  En die moeders altijd maar doen alsof ze geschrokken waren…
 10. Apenkooien
  Laatste schooldag van het jaar? Nou dan ging het los hoor in de gymzaal. Letterlijk alles werd uit de kast gehaald, want het was tijd om te gaan apenkooien. Voetjes van de vloer people!
 11. Furby’s
  Na het besteden van een bak geld (rond de 100,- gulden!), hadden je ouders dan een heuse Furby voor je gekocht. Zo kon je oefenen hoe je moest zorgen voor je eigen pratende dier.
 12. Knikkeren
  Jij, ik en onze knikkers. Een spel met emoties!
 13. Tamagotchi
  Je goudvis in een machientje. Je moest hem wel eten blijven geven anders ging ‘ie dood. De eerste dag was je goed voor je beestje aan het zorgen, maar op dag twee wist je al niet eens meer dat je ‘m had… Poor you!
 14. Jawbreakers
  Zal vast geen sticker op hebben gezeten met ‘ik kies bewust’, maar dat deed er toen ook nog helemaal niet toe. Hoe cool was je als je met een reusachtige bonk kauwgom op school kwam? Die kleurtjes en smaakjes… Tropical of hot? Je kreeg ‘m in ieder geval nooit op, zo groot!
 15. Muziek
  Mis jij ook die heerlijke tracks van Destiny’s Child, de Backstreet boys en Take That? Yes, we want it that way!

 

READ NEXT:
Waarom vriendinnen van vroeger te gek zijn!
Fashiontrends die je vroeger zonder schaamte droeg
Deze 10 seksuele liedjes zong jij vroeger ook!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites