Deze films wil jij met je vriendinnen kijken

Voor de perfecte girls night

Af en toe heb je gewoon even een girlsnight nodig. Je nodigt al je vriendinnen uit en slaat dozen vol snacks en wijn in. Bijkletsen staat natuurlijk op nummer een en is prioriteit, maar daarna is het ook heerlijk om een film te kijken. De vraag is alleen; welke film? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt!

Mean Girls

Mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Misschien hebben jullie deze film al wel 100 keer gezien, maar hij blijft leuk. Wie kent het verhaal van Cady die ‘vriendinnen’ wordt met de plastics nou niet.

How to be single

All the single ladies, put your hands up! In deze film laten jonge New Yorkers zien hoe je in de grote tas gelukkig single kunt zijn. Ook hartstikke leuk als je niet single bent trouwens.

Miss you already

Twee vriendinnen kennen elkaar al hun hele leven. Helaas wordt een van de twee ziek. Tranen met tuiten, dus!

Clueless

De outfits in deze fim zijn geweldig en zelfs anno 2017 zijn we helemaal fan van Cher haar kledingkast. Wij willen dat ook wel.. Deze golden oldie blijft het waard om te kijken. En de outfit inspiratie die je er van krijgt is mooi meegenomen, toch?

Brides maids

De competitie tussen de maid of honor en de andere bridesmaids in deze film is hilarisch. Ze willen allemaal de beste vriendin van de bruid zijn en dat gaat niet altijd even goed. Een lekkere wegkijker dit zodat je tussendoor nog even lekker kunt kletsen.

Legally blonde

Elle Woods wordt gedumpt door haar vriend. Om hem terug te winnen gaat ze op de universiteit rechten studeren, net als hem. Hier wordt duidelijk dat er meer achter Elle en haar blonde uiterlijk zit dan alleen schoonheid. Een lekkere feelgood film.

He’s just not that into you

Een groep twintig en dertigers leert in deze film over liefde. Over wanneer mannen of vrouwen wel of juist niet geïnteresseerd zijn. Kunnen we nog wat van leren met z’n allen!

Dear John

Een jonge soldaat wordt verliefd in zijn verlof periode. Hij beleefd met zijn nieuwe liefde een mooie tijd, maar dan wordt hij op uitzending gestuurd.. Lekker zwijmelen dus.

Een avondje alleen thuis? Kijk dan deze films
> 9 romantische films voor een heerlijk avondje à la Bridget op de bank
> Onze favo films die je offline op Netflix kan checken!

PHOTO CREDITS: NETFLIX

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites