Deze podcasts wil je luisteren

Genoeg inspirerende podcasts!

Sta jij iedere dag weer in de file? Of reis je uren met het OV? Vanaf nu hoef je je niet meer te vervelen. Dit is namelijk het perfecte moment om een podcast te luisteren. En er zijn genoeg podcasts gemaakt om die saaie uurtjes in de auto door te brengen of wanneer je even niks wilt doen.

Wat ik wou dat ik wist

Deze podcast is gemaakt door Kelly en is bedoeld voor alle twintigers die wel eens twijfels hebben. Twijfels over je passies en bijvoorbeeld wat je wilt gaan studeren. Kelly vertelt uit eigen ervaring hoe ze het perfecte plaatje op social media tegengaat. Ook gaat ze in gesprek met haar luisteraars op Instagram.

Datevermaak

Hoe begroet je iemand bij de eerste date? En wie gaat er betalen aan het eind van de avond? Daten kan soms best ingewikkeld zijn en dat weten Lisa, Timo en Lieke ook. Daarom besloten ze er een podcast over te maken waarin zij hun date-ervaringen én tips met je delen.

Weet ik veel

We zitten allemaal weleens met grote levensvragen. Hoe vinden we onze grote liefde? Hoe krijgen we meer succes? En hoe kunnen we bewuster leven? Cosmo’s Esther en Josephine gaan in gesprek met verschillende inspirerende mensen zoals Nina Pierson en Jamie Li om al jouw vragen te beantwoorden.

Pyjama Party Podcast

Youtuber Boncolor maakt naast video’s ook podcasts. Ze gaat in gesprek met verschillende gasten en praat over onderwerpen waar een taboe op heerst zoals lichaamsbeharing, seksuele intimidatie op straat en feminisme.

Mayra Louise

Mayra Louise is een self-love blogger en ze maakt nu ook podcast voor mannen en vrouwen die onzeker over hun lichaam zijn. Ze gelooft erin dat geluk niet afhangt van een kledingmaat of een bepaald gewicht. Ze laat zien hoe je positiever kunt denken over je eigen lichaam!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites