Deze series op Netflix hoor je gezien te hebben

Dat wordt lekker lang kijken!

Series kijken is een verslaving die een groot deel van ons heeft. En er zijn er nog maar weinig onder ons die geen toegang hebben tot de wondere wereld van Netflix. Een uitvinding waar wij zéér content mee zijn (en binnenkort kun je zelfs zonder internetverbinding kijken!). Nu heb je waarschijnlijk menig serie al gekeken en ben je weer toe aan iets nieuws. Snappen wij. Daarom hebben wij hier 9 topseries voor je die hoog op ons kijk-lijstje staan.

How I met your mother
Een gouwe ouwe! Deze serie kwam met z’n laatste afleveringen in 2014 maar we zijn ‘m nog niet vergeten. De afleveringen duren maar 20 minuten en er zijn maar liefst 9(!) seizoenen. Quite a long time to kill dus. 

Gossip Girl
Iedereen heeft deze waarschijnlijk al gezien. Maar ook als je weet wie Gossip Girl is het het waard om alle seizoenen nog een keer binge-watchen. Er gebeuren zóveel dingen en er zijn zoveel relaties dat je de helft waarschijnlijk al niet meer weet. Behalve Chuck Bass natuurlijk, die blijft je sowieso bij (lees hier hoe je een Chuck Bass in een man herkent). Oh, en snel zijn, want GG staat er tot 2017 op!

Penny Dreadful
De klassiekers Dracula, Frankenstein en Dorian Gray uit het boek van Dracula zijn samen verwikkeld in een horrorverhaal. Het speelt zich af in de straten van het oude Victoriaanse Londen. Een fictief verhaal voor de liefhebber.

Sons of Anarchy
We kunnen je 100 redenen geven waarom de dramaserie over een motorgang het waard is. Maar we geven je er bij deze één: Charlie Hunnam. Deze man is zó knap (net zoals deze hunks). En de serie is het ook waard natuurlijk! ;-]

Californication
Hank Moody komt niet verder met zijn nieuwe boek en vult de leegte daarom met drank, seks en drugs. Lekkere wegkijker dit. Het is wel een vereiste dat je van het genre houdt, want seks? Dat ga je errug veel zien. (Lees hier hoelang seks gemiddeld zou moeten duren)

Weeds
Als je Orange Is The New Black al helemaal afgekeken hebt is dit een waardige opvolger. Deze serie is geregisseerd door dezelfde persoon. En voor de nieuwe afleveringen van OITNB moet je nog wel even wachten.

Black Sails
Pirates Of The Carribbean fan? Deze dan echte even kijken. De serie gaat over een eiland genaamd New Providence Island. Dat eiland is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad. Nu nog hopen dat Flint net zo knap is als Mr. Sparrow…

Scream
De welbekende film maar dan in een nieuw jasje gestoken. En geloof ons: spannend is het zeker!

New Girl
Volgens Jess de beste oplossing na een break-up: intrekken bij 3 mannen om het vertrouwen in mannen at all terug te krijgen. En dat levert hilarische momenten op.

READ NEXT:
O-M-G Netflix kijken zonder internet? Ja, graag!
De beste items met food voor je Netflix weekend!
Dit item draag je niet alleen tijdens je Netflix marathon?

Source: V man

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites