De aller- ALLERleukste dieren die je wil volgen op Instagram

Hier word je toch vrolijk van?

We hebben allemaal wel gehoord van The Grumpy Cat, maar er zijn nog zoveel andere dieren die je echt wil volgen op Instagram. Als je hier ’s ochtends je dag mee begint, ga jij sowieso met een glimlach de deur uit. Enne, wat is er beter dan wat leuke dieren? Het is immers dierendag!

Dit zijn onze favoriete dieren op Instagram

View this post on Instagram

post hike happiness. #pugaday #piratepugjack

A post shared by jack pug (@piratepugjack) on

 

View this post on Instagram

Fall is here, I can taste it ?

A post shared by Menswear Dog (@mensweardog) on

View this post on Instagram

51 selfie attempts later….

A post shared by Jeremy Veach (@jeremyveach) on

View this post on Instagram

post hike happiness. #pugaday #piratepugjack

A post shared by jack pug (@piratepugjack) on

Oh enne, wat dacht je van deze ‘famous’ huisdieren?

Choupette

Wie Chanel zegt, zegt Karel Lagerfeld. Wie Karl Lagerfeld zegt, roept natuurlijk Choupette. Deze kat is namelijk het lievelingetje van Meneer Lagerfeld. In 2014 verdiende Mrs. Lagerfeld, zo wordt ze ook wel genoemd, ongeveer $3 miljoen (bizar)! Dit kreeg ze voor elkaar door de hoofdrol te spelen in de Opel Corsa reclame, mee te doen in de fotoserie van een Japans cosmeticamerk en op verschillende covers te verschijnen. Na een eigen tentoonstelling in Berlijn kreeg Choupette ook een eigen boek, genaamd: Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat. Vorig jaar werd ze zelfs gebruikt als inspiratie voor een kleine collectie van Karl Lagerfeld, ‘Karl Lagerfeld Monster Choupette‘.

Toast

Toast is herkenbaar aan haar tong die ze altijd uitsteekt. Dit doet ze niet express, maar hoort gewoon bij haar. Ze was te zien in de modecampagnes van Karen Walker, waarin ze de nieuwste zonnebrillen presenteerde terwijl de wind door haar haren blies. Ze wordt ook vaak gespot met bekende mensen uit de fashion industrie. Niet gek dat er verschillende soorten tasjes speciaal voor haar gemaakt worden.

Matilda

Chiara Ferragni wordt bijna altijd gespot met haar Franse bulldog Matilda. Chiara zet maar al te graag haar hond op de kiek met haar iPhone, die gehuld is in haar eigen telefoonhoesje. Het hele groeiproces is dan ook te volgen via The Blonde Salad. Matilda zal net als haar baasje een enorm netwerk hebben opgebouwd waardoor ze een indrukwekkende vriendenkring heeft.

Clara

Dit keer staat niet Cara in de hoofdrol, maar Clara. Clara is namelijk het konijn van Katie Grand, één van ’s werelds bekendste stylisten. Het konijn heeft stiekem wel een band met model turns actress Cara Delevingne. Ze waren namelijk samen te zien in een campagne van Mulberry. Zo schattig!

Neville Jacobs

Steeds meer ontwerpers geven hun huisdieren meer faam. Marc Jacobs kon natuurlijk niet achterblijven. Zijn hond Neville Jacobs heeft een indrukwekkend aantal volgers op Instagram, namelijk 165,000! Hier kun je hem samen zien met topmodellen (o.a. de knappe Candice), z’n andere pluizige vriendjes en natuurlijk z’n lieve baasje. Zeker een kijkje waard!

READ NEXT
Zo blijft je nagellak meer dan een week zitten
3 coupes die het hele weekend blijven zitten
Veel gefeest dit weekend? Zo herstel je sneller!

 

Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het hieronder weten!

Credit image: Shape Magazine 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites