Dingen die je doet en je vriendje nooit vertelt

Eerlijkheid duurt niet altijd het langst..

Oké, natuurlijk is het altijd het beste om eerlijk te zijn tegen le boyfriend maar toch zijn er dingen die hij ook eigenlijk liever niet wilt weten. En wij hebben deze dingen voor je op een rijtje gezet. Herken jij jezelf hierin?

Dingen die je doet en je vriendje nooit vertelt

Poepen

Ja, tuurlijk weet hij dat je poept (ook al gelooft die het liefst dat geen enkele vrouw poept). Maar wanneer? Hij begrijpt het niet.. Wanneer je bij hem bent weet je het namelijk altijd heel goed in te houden (tot aan buikkrampen toe). En als je dan echt echt moet zet je gewoon de kraan héél hard aan of doe je alsof je gaat douchen. Yep, we all do this!

Flirten

Hij weet wel dat je elke ochtend een broodje haalt bij dat eettentje om de hoek. Maar dat je erop los flirt met de broodjesman hoeft hij natuurlijk niet te weten.. Een beetje flirten kan helemaal geen kwaad!

BH wassen

Hij zal vast in shock zijn als die erachter komt dat jij je BH één keer in de twee weken wast. En dan vaak ook maar één of twee mooie BH’s hebt die je vrijwel altijd draagt, whoopsie.

Facebook-stalking

Jij bent niet vies van een beetje Facebook-stalking. Van zijn ex, naar haar nieuwe vriend, naar jouw ex, naar zijn moeder, zijn beste vriend.. Noem het maar op. Jij wist voordat je je lover’s vrienden ontmoette allang wie ze waren en waar ze de afgelopen weken zijn geweest.  Thanks to Facebook!

Neus peuteren

Een beetje vies is het wel, maar af en toe moet het gewoon gebeuren. En dit doe je dan natuurlijk niet in zijn bijzijn. Of eigenlijk in niemands bijzijn..

Dansen voor de spiegel

‘Hey schat, waar was je zo druk mee het afgelopen uur?’. Ik was aan het eten.. Terwijl je eigenlijk gewoon je aller tofste dansmoves hebt geoefend voor de spiegel. Maarja, dat hoeft hij natuurlijk niet te weten.

Foto’s

Hij vraagt of je een leuke foto wilt sturen, maar je ziet er écht niet uit. Even mooi maken, een paar (zo’n 20) selfies maken, de mooiste uitkiezen. En dan doen alsof je even bezig was en deze foto zo in één keer geschoten hebt. Natuurlijk weet je boyfriend wel hoe je eruit ziet zonder make-up maar het is toch altijd leuk als hij weer even versteld staat.

Shoppen

You went shopping. Again. Hoe ga je dit uitleggen aan je lover? Oké, even dat jurkje, die paar schoenen en dat dure topje verstoppen. ‘Er was niet veel leuks. Ik heb maar €50 uitgegeven!’.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites