5 dingen die je beter niet kan dragen als je op reis gaat

Zo ga jij comfortabel op reis.

De zomer is van start, onze koffer is gepakt en we zijn klaar om op vakantie te gaan.  Al weken hebben we onze outfits voorbereid en last minute nog de leukste shorts in de sale gescoord. Maar wat trek je aan als je gaat vliegen, of beter gezegd wat kan je beter niet aantrekken als je op vakantie gaat. Of je nou met de auto of het vliegtuig gaat, deze items kan je beter in je koffer laten.

1. Een riem

Een riem kan je outfit een flinke update geven. Maar hij is niet heel handig als je lang moet zitten. Vooral als je gaat vliegen gaat je buik wat uitzetten en dan kan de riem in je buik duwen. Niet heel comfortabel. Kies dus voor een fijn zittende, iets wat losse broek. Scheelt je ook weer gedoe bij de douane.

2. Hakken

Hou deze lekker in je koffer. Als je moet rennen voor je vlucht moet je alleen maar uitkijken dat je niet door je enkel gaat. Niet iedereen is namelijk een ster met hakken. Heel comfortabel zitten ze ook niet meer na een paar uur. Kies dus lekker voor een paar comfortabele sneakers waar je goed op kan lopen of kies voor loafers. Zo ziet je look er fashionable uit en bovendien kan je ze makkelijk uittrekken als je eenmaal zit.

3. Strakke kleding

Doe dit niet. Je wilt toch lekkere comfortabele kleding aan tijdens een vlucht? Trek daarom een lekkere comfy trui of shirt aan. Zodat je er ook lekker in kan slapen. Want wat wil je anders doen tijdens de reis.

4. Te weinig

Ja, we snappen dat je onderweg bent naar een tropisch eiland en daar gelijk in een zomerse outfit aan wil komen. Maar tijdens de vlucht kan het erg koud worden dus is het belangrijk dat je veel laagjes draagt. Als je eenmaal op bestemming bent kan je eenvoudig je trui uit doen en meteen de eerste zonnestralen pakken in je nieuwe witte top.

5. Rokje of jurk

Dit is echt heel onhandig om te dragen tijdens de reis. Je moet namelijk in een bepaalde houding zitten zodat niet iedereen eronder kan kijken. Zo kan je dus nooit lekker en comfortabel zitten.

Wat dan wel?

Als je stijlvol aan wil komen op je bestemming, kies dan voor een wide leg pants. Deze zit zo comfortabel als een traningsbroek maar dan wél stijlvol. Je kan hem combineren met een simpel wit t-shirt en vergeet vooral geen dikke trui mee te nemen, want boven in de lucht kan het goed koud worden.

Nog geen idee waar je heen wilt check dan snel deze artikelen.
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa
MonStyle’s favoriete vakantiebestemmingen

PHOTO CREDITS HIPPYBABE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites