Dingen waar wij vrouwen ontzettend dankbaar voor zijn!

Niks te klagen dus eigenlijk!

Vaak klagen we over het feit dat mannen het zo veel makkelijker hebben dan wij vrouwen. Wij worden ongesteld en krijgen daardoor mega pijnsteken in onze buik, moeten kinderen baren en zo zijn er tig dingen waar wij over kunnen zeuren. En dat mag ook, soms. Maar gelukkig zijn er in ieder geval 10 dingen waar wij vrouwen juist weer ontzettend dankbaar voor mogen zijn!

Scheermes
Want ja, zonder zou alles zomaar onder je kleding uit komen. In dat korte rokje met hairy legs is niet bepaald wat jij graag voor ogen ziet. Maar gelukkig is ‘ie er, altijd.

Broeken
Van vroeger uit mochten vrouwen nooit broeken dragen, omdat een broek onder ‘mannenkleding’ viel. Maar gelukkig is dit is dit in de loop van de tijd veranderd. En hoe! Je hele kledingkast ligt nu waarschijnlijk vol met fijne jeans waar je mooie billen in krijgt.

Bh
Thank God for existing! Want je wilt natuurlijk niet dat je borsten ongeveer ter hoogte van je navel hangen. Of als je juist wat minder bedeeld bent, ze nauwelijks zichtbaar zijn. Ze geven aan de big boobies een goede ondersteuning en voor de wat kleinere maar fijne onderons een goede boost!

Make-up
Dit is toch wel echt een favoriet, of niet? Want soms kijk je in de spiegel en zie je er niet bepaald fris uit, en je oogt totaal niet uitgeslapen. En wat doen we dan? Juist! We smeren de hele boel onder, gebruiken een beetje concealer voor de wallen, lichte oogschaduw voor een meer uitgeslapen gezichtje en voor je het weet ben je onherkenbaar!

Heels
Op minder zelfverzekerde dagen dragen wij gewoon een goed stel heels en hello confidence!  Vooral voor de petite ladies onderons.

Online shoppen
Hele dagen aan het werk of elke dag blokken school tot 6 en daarnaast moet je nog sporten, wil je nog drankjes doen met vriendinnen en you name it. En als je dan ein-de-lijk thuis bent, is het laatste waar je zin in hebt is onder je warme dekentje vandaan komen. Groot gelijk, en that’s why online shoppen een echte heaven is! Wat een uitvinding!

Haarverf
Je hairdo is natuurlijk erg important voor ons. Ben jij geboren met een peper-en-zout haarkleur? Voor ons vrouwen geen probleem! We gaan gewoon eventjes langs de kapper, een paar mooie highlights of je haar een tintje donkerder. Kan allemaal, heerlijk!

Creditcard
Zoals we net vertelden zijn we een huge fan van online shoppen en als er iets is waardoor dit nog gemakkelijker gaat dan dat het al is, twijfelen we geen moment. En vooral toen we erachter kwamen dat we  met onze geliefde creditcard ook gemakkelijk kunnen shoppen bij wereldwijde webwinkels…

Zara
Zonder Zara, geen leven. Einde bericht.

Strings
God, wat zijn wij dankbaar dat we niet 100 jaar geleden leefden toen iedereen nog in katoenen onderbroekjes ter grootte van een short rondhuppelden. Gelukkig kan je tegenwoordig goed showen wat je hebt, en daar je voordeel mee doen! Booty guuuurl!

Source: Buzzfeed

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites