Dit maakt shoppen ZOVEEL makkelijker

Zo doen de pro's het dus.

Dat online shoppen mag je echt niet onderschatten. Het is echt veel werk om alle webshops door te struinen. Overal heb je wishlists, favoriete items opgeslagen en hartjes gegeven aan de mooiste badpakken.

Als jij een half uurtje zoet bent geweest, staan er al snel 34 tabbladen open. Euhmmm…. en nu? Had je alles maar gewoon in een overzicht, van allerlei verschillende webshops al jouw favorieten bij elkaar. Dat kan dus nu! 

Één plek voor al jouw favorieten

Dit probleem is dus binnen no time opgelost. Hasta! is een online programma waarmee je zoveel wishlist kan maken als jij wil. En het fijnste is: je kan van verschillende webshops producten toevoegen. Zodat alles in een overzicht te zien is.

Twijfel je tussen een aantal items? Dan kan je met Hatsa! alles duidelijk in een overzicht zetten. Wil je advies van je vriendinnen? Nodig ze uit op je board en vraag of ze een reactie achterlaten. Aan het sparen voor je vakantie? Stel een budget voor jezelf in en voorkom dat je te veel uitgeeft.

Je hebt in drie seconden je eigen account aangemaakt en dan kan je direct beginnen met verzamelen. Bovendien is er nu ook een handige app. Zo kan je ook vanaf je telefoon je favoriete items opslaan. Nooit meer verdwaalde screenshots of gemiste parels. Snel downloaden? Dat doe je hier.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites