5 dingen die je NOOIT moet eten voordat je gaat drinken

Zelfs een salade is niet zo'n goed idee..

Dat je goed moet eten voordat je gaat drinken, wist je waarschijnlijk wel. Het zorgt ervoor dat je minder snel dronken wordt en het helpt je om sneller nuchter te worden. Maar het is ook slim om goed na te denken over wát je eet voordat je een avondje gaat stappen. Je wilt namelijk een maaltijd die je energie geeft en geen opgeblazen gevoel. En je kater kan zelfs erger worden van bepaalde etenswaren.. Dit is wat je niet moet eten voordat je gaat drinken:

Peulvruchten

Als je een avondje stappen op de planning hebt, kun je beter geen erwten of bonen gaan eten. Die kunnen namelijk zorgen voor een opgeblazen gevoel. Daar gaat je party mood..

Zoute snacks

Zoals je misschien al weet, droogt alcohol je lichaam uit. Als je dan ook nog eens als gezouten noten, chips of zoute popcorn gaat eten, wordt dit effect alleen maar versterkt. En wordt je kater de volgende dag alleen maar erger.. Ga dus liever voor etenswaren die je lichaam hydrateren.

Salades

Normaal gesproken is een gezonde salade natuurlijk een goede keuze. Maar als je ’s avonds nog gaat borrelen, zouden we je toch aanraden om iets voedzamers te eten. Je lichaam verteert een salade namelijk erg makkelijk snel. Je kunt beter kiezen voor een maaltijd met veel proteïnen en koolhydraten.

Sushi

De sushi zelf is niet eens de boosdoener maar de meeste mensen dompelen hun sushi eerst onder in een bakje sojasaus. Sojasaus is ontzettend zout en zoals je weet, kun je zout eten het best vermijden.

Pittig eten

Van pittig eten kan je maag snel geïrriteerd raken. In combinatie met alcohol kan dit ervoor zorgen dat je later op de avond niet zo heel veel zin meer hebt om los te gaan. En dat stond nou net wél op de planning natuurlijk.

Die ontzettende honger ná het stappen, dit is de reden:
> Waarom je ALTIJD honger hebt na het stappen

Zo laat je je lichaam herstellen:
> Een mini detox na een weekendje heftig stappen

Deze drankjes zijn het best voor je huid:
> De alcoholische drankjes die wel en niet slecht zijn voor je huid

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites