De magazines die je vroeger sowieso las

Las jij ze ook?!

Of het nu de Girlz, Tina of de Hitkrant was, vroeger waren we allemaal groot fan van deze tijdschriften! Je muren hingen vol met paarden posters uit de Penny of die mega knappe hunk uit de Hitkrant. Welke las jij allemaal?

Hitkrant
Geef toe, vaak kocht je de Hitkrant alleen maar om de posters met die knappe supersterren! Die gingen dan, huppakee, boven je bed zodat je er ’s avonds laat nog even naar kon staren. Oh, Chad Michael Murray…..

Girlz
Dit was hét tijdschrift voor tienermeiden. En stiekem hadden we er een abonnement op omdat je er altijd van die leuke welkomstcadeau’tjes bij kreeg. Wie wilde er nou geen nieuwe oogschaduw bij een Girlz abbo?

Tina
Een echte musthave voor jonge meiden. En dan vooral die grappige stripjes en mega grote poster van Jan Smit of Nick & Simon die erin zat! Het was ook altijd lachen, gieren, brullen om de onzekere meiden rubriek waarin lezers (gênante) vragen konden stellen aan de Tina. 

Penny
Voor de paardenliefhebbers was er natuurlijk de Penny. Muren vol paarden posters gegarandeerd!

Donald Duck
Wanneer je de brievenbus open hoorde gaan en de Donald Duck op de deurmat viel, was je niet meer van de bank af te slaan. Uren lang grappige stripverhalen lezen over Donald en Katrien.

READ NEXT:
Hello Spring! Tijd voor summer sandals
Editor’s Pick: de Spring items die hoog op de wishlist staan
Zo berg je stijlvol je favoriete magazines op!

Source: Pinterest

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites