Dit zegt de manier waarop je je cocktail drinkt over jou

Zélfs het uitpersen van je schijfje citroen heeft een betekenis..

Het weekend is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor cocktails. Terwijl jij aan het genieten bent van je mojito of long island iced tea, denk je vast niet na over de manier waarop je je drankje aan het drinken bent. Maar volgens deskundigen op het gebied van lichaamstaal zegt de manier waarop je je cocktail drinkt veel over jou. Let vanavond eens goed op de signalen die je vriendinnen afgeven. Dit is namelijk wat het betekent.

Fruit uitpersen

Als er een schijfje citroen, limoen of sinaasappel wordt geserveerd bij je cocktail dan kun je die natuurlijk op de rand van je glas laten zitten. Maar je kunt er ook gebruik van maken door hem uit te persen in je drankje. Doe jij dit laatste? Dan ben jij geen denker maar een doener. Ook ben je creatief en vind je het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan en aandacht te krijgen van anderen.

Sharing is caring

Tijdens jullie avondje uit vraag je je vriendinnen of ze een slokje van jouw cocktail willen. Zij moéten ook echt proeven hoe lekker je drankje is. Komt dit jou bekend voor? Dan ben jij gul en behulpzaam. Je vindt het belangrijk dat anderen zich op hun gemak voelen en je bent een echt feestbeest.

Cheers!

Voordat je je eerste slok neemt, roep je ”cheers!” of ”proost”, hef je je glas en klink je hem tegen die van je vriendinnen. Hebben we het nu over jou? Dan ben je erg sociaal, een harde werker en een echte party-starter. Je voelt je fijn in groepen en houdt van gezelligheid.

De genieter

Sommige mensen kunnen het niet laten om meerdere keren te delen dat hun cocktail ”zooo lekker” is. Wat dit betekent? Je bent slim, meegaand en een echte genotzoeker. Ook ben je positief en kun je deze houding goed op andere mensen overbrengen.

Picture, please

Die ene vriend of vriendin die áltijd eerst even een foto maakt van zijn of haar drankje om hem vervolgens te delen op Snapchat of Instagram. Die hebben we allemaal in onze vriendengroep, toch? Deze persoon vindt het belangrijk om leuke momenten te delen met de buitenwereld en leeft niet alleen in het hier en nu maar denkt ook na over de toekomst.

Kleine slokjes

Neem jij altijd kleine slokjes van je cocktail? Het lijkt alsof jij gewoon je tijd neemt maar eigenlijk ben je slim, strategisch en geduldig. Je bent altijd op zoek naar plezier en wilt altijd het beste uit de situatie halen.

Wil je je alvast voorbereiden op een kater? Lees dan deze tips:
> De 15 tips die je ALTIJD nodig hebt om je kater te genezen

Deze cocktails maak je makkelijk thuis:
> De lekkerste cocktails met maar drie ingrediënten!

Zo gaat het weekend iets minder snel voorbij:
> 6 tips waardoor je weekend langer lijkt

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites