Dit zegt jouw birthday maand over je seksleven!

Oelala...

Het schijnt dat de maand waarin je bent geboren iets zegt over je seksleven. Astrologe Suzie Kerr Wright vertelt wat deze maand zegt over de manier waarop jij je gedraagt met je lover tussen de lakens…

Januari
Born in January? Als jij eenmaal geïnteresseerd bent, dan ben jij iemand waarop je lover kan bouwen. Je zult niet snel vertrekken en je bent ook wel in voor een klein beetje ‘wild sex’.

Februari
Jij houdt van avontuur tussen de lakens. Je houdt mannen wel vaker op een afstandje en als je dan eenmaal een lover hebt dan moet hij niet te snel denken dat jij de zijne bent. Je bent een onafhankelijke vrouw die zich niet snel hecht.

Maart
Jij + bed + vriendlief = de beste combinatie. Jij houdt ervan om zo veel mogelijk tijd te spenderen in bed en je bent een intieme minnares. Als jij je eenmaal hebt gegeven, dan ben je niet meer te houden. Lucky boyfriend.

April
Als je eenmaal je interesse in iemand hebt gewekt, dan ben je niet meer te stoppen en geef je werkelijk alles. Maar als je eenmaal je hoogtepunt hebt bereikt, dan is het ook echt klaar. Sorry…

Mei
Jij houdt van seks die fijn en comfortabel. Van jou hoeven er geen vreemde dingen aan te pas te komen. Maar als je eenmaal die fijne seks hebt, dan kun jij er geen genoeg van krijgen.

Juni
Geboren in juni? Dan ben jij gek op dingen uitproberen en schijn je werkelijk waar gek te zijn op alle standjes. Vaak leidt dit tot intense seks. Zelfs als je lover niet in de buurt is, want dan is er telefoonseks.

Juli
Hello loyal lover. Je vindt het belangrijk dat wanneer je het bed met iemand deelt, je ook echt veel om diegene geeft en zal niet snel met jan en alleman het bed in duiken.

Augustus
Jij bent iemand met veel verschillende buien, en daarom kan jouw lover je moeilijk inschatten. Of je bent meer egoïstisch, of je vindt het heerlijk om je vriend te pleasen. Maar hé, er is niemand die jou verteld wat jij wel of niet moet doen.

September
Gepassioneerd in bed, dat ben jij zeker. Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen, maar je moet je dan wel heel erg op je gemak voelen bij diegene.

Oktober
Jij weet precies wat goede seks inhoudt, en daarom kan jij je lover helemaal gek maken. Verleiden is jouw second name en neemt de tijd voor een goed potje seks.

November
Jij bent iemand die ervan houdt als je lover ‘de macht’ neemt. Je bent overal voor in en wil alle plekjes van het lichaam van je boyfriend ontdekken. (Bijna) niets is te gek!

December
Een creatieveling binnen en buiten het bed, dat ben jij. Je bent een grappige minnares wat vaak leidt tot fantasierijke seks. Rollenspellen, daar ben jij de beste in!

 

READ NEXT:
Seksfabels die echt waar zijn!
Dit is de beste tijd om seks te hebben
Deze kleur trekt mannen aan

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites