Dit zijn de leukste programma’s op de Nederlandse tv!

Kopje thee erbij en gaan!

Het is maandag, en aangezien je vanochtend waarschijnlijk best wat moeite heb gehad om op te staan (waar je door deze tip een stuk minder moeite mee hebt), mag je vandaag op tijd je bed in. Saai, denk je. Maar als we je vertellen wat voor leuks er deze week allemaal op tv komt, is er een grote kans dat jij de hele week achter de buis gekluisterd zit! Aangezien er heel wat van Netflix zal verdwijnen,  zijn dit de leukste programma’s op de Nederlandse tv nu!

1. Expeditie Robinson
Met stipt op nummer één. Al betekent dit programma elk jaar weer officieel einde van de zomer, kunnen we er geen genoeg van krijgen. Vooral als rapper Ronnie Flex zijn Louis Vuitton tas in pakt om mee te nemen naar het onbewoonde eiland. Smullen!

2. Undateables
Het lijkt zo gemakkelijk: beetje flirten, gezellig kletsen en je hebt zo een leuke date aan de haak geslagen. Maar wat als je dwerggroei, autisme of downsyndroom hebt? Volg bijzondere vrijgezellen tijdens hun liefdesavontuur. Wees gewaarschuwd: ze zijn echt heel, heel schattig.

3. Extreem jaloers
Zoals de naam al doet vermoeden worden in dit programma de zeer jaloerse partners aangepakt en getemd. Waardoor jij jouw relatie zeer waarschijnlijk nog meer gaat waarderen. Smullen!

4. RTL late night
Geen nieuw programma, maar wel zo fijn dat het na de zomerstop weer terug is op de buis. Na een lange dag wordt je door de leukste gasten bijgepraat over het laatste nieuws.

5. SynDROOM
Jongeren met een beperking mogen hun droom in dit programma uit laten komen, en niks is te gek. Daarnaast doet Johnny de Mol de presentatie. Do we need to say more?

6. Penoza IV
Over dit vervolg zijn de meningen verdeeld maar een ding is zeker: bloedstollend spannend! Zorg dat je dit niet mist, zodat je maandagochtend mee kunt praten.

7. Sophie in de kreukels
Miss puur natuur herself verdiept zich in dit programma in het veranderende schoonheidsideaal. De wereld van botox en fillers wordt bloot gelegd en het blijkt dat veel meer mensen hier gebruik van maken dan je denkt. Zal Sophie ook overstag gaan?

Trouwens, in deze heerlijke pakjes kun je nog uitgebreider genieten van je tv avondje!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites