Dit zijn de meest fashionable films en series op Netflix

Happy binge watching!

Met dit weer is niets zo fijn als een avondje binge watchen voor de buis, of eigenlijk onze laptop. Lekker onder een fleece dekentje kruipen met een kop thee en stiekem cheaten met een stukje red velvet cake. Op dit moment, terwijl we tikkend achter onze laptops zitten, kunnen we daar ontzettend naar verlangen. Trouwens ook naar deze spring rolls, maar dat even ter zijde. Omdat Netflix vol staat met allerlei soorten films en series hebben wij vandaag een overzichtje voor je gemaakt met de films en series die je écht niet mag missen, namelijk de meest fashionable ones. Op nummer één natuurlijk onze all time favorite: Gossip Girl.

Gossip Girl 
De euforie was groot op de redactie toen Netflix (praise the lord) Gossip Girl terughaalde. What were they thinking?! Met styling door Eric Daman zien Serena en Blair er echt in iedere aflevering uit om door een ringetje te halen en dromen we van een luxe leven aan de Upper East Side. Uiteraard wel zonder al die drama, maar natuurlijk wel mét een Dorotha, dat begrijp je. Dit zijn de lessen die wij leerden van Gossip Girl. 

The Director
Neem een kijkje achter de schermen bij een van de grootste modemerken: Gucci. Frida Giannini is het masterbrein achter dit merk en James Franco (hello hottie) volgt haar een aantal dagen voor deze documentaire. Een must-see als je van fashion houdt en absoluut inspirerend.

The September Issue
The September Issue heb je vast al wel eens gezien, maar hij blijft briljant. Anna Wintour wordt op de voet gevolgd en we krijgen een kijkje in het leven van een hoofdredacteur. Fashion all over the place!

Iris
Sinds kort te zien op Netflix, de documentaire Iris. Iris Apfel is 93 jaar maar staat nog aan de top van de mode-industrie. Zo adviseert ze nog steeds modellen, kiest ze jurken uit en onderhandelt met kopers. Zo inspirerend!

13 going on 30
Jennifer Garner straalt in deze film als redacteur bij een modetijdschrift en naast het feit dat deze film heel romantisch is komen er ook flink wat 90’s klassiekers aan bod. Deze old school film is het bekijken zeker nog een keer waard.

From Prada to Nada
De titel zegt het eigenlijk al: in deze chick flick hebben twee zussen een heerlijk leventje in Beverly Hills, totdat hun vader opeens overlijdt en ze het opeens met veel minder moeten doen. Letterlijk from Prada to Nada!

Als laatste een serie die helemaal niet in het teken van fashion staat, maar we moeten toegeven de looks van Donna, Rachel en Jessica uit Suits zijn altijd op en top perfect. Mochten we ooit zo’n baan krijgen dan willen we er zeker zo bij lopen! Sowieso is Suits een fantastische serie, hello pretty Harvey! 

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites