Waarom we stiekem weleens een man willen zijn

#1 Douchen met 10 andere mannen na een sportwedstrijd, zucht

Zoveel mogelijk bier drinken, auto’s, sport en seks. Dat is waar het voornamelijk om draait in het leven van de man. Klinkt toch niet heel verkeerd? Beetje drinken, beetje sporten (want als man zijnde vind je dat namelijk wél lekker) en je kunt waarschijnlijk zoveel one-night-stands hebben als je wil want mannen vinden dit alleen maar stoer. Waar je bij vrouwen juist direct als ‘slet’ wordt gezien. Om deze én nog meer redenen zouden we best wel eens een man willen zijn:

 1. Veel langer in bed blijven liggen
  Wat wij allemaal wel niet moeten doen in de ochtend is een groot verschil met onze mannen. Hoe heerlijk zou 
  het zijn om in de ochtend je bed uit te stappen, wat basic kleren aan te trekken, gel in je haar en klaar voor de dag. Kun je veel langer in bed blijven liggen en het bezorgd je minder stress!
 2. Staand plassen
  Dit zou toch echt té handig zijn?! Gewoon je broek omlaag trekken en plassen maar. Het is vooral handig op festivals of na het stappen en je al halverwege je route naar huis bent. Mannen: we envy you.
 3. Geen maandelijkse periode
  Dit is waarschijnlijk het allergrootste voordeel aan het zijn van een man. Je hebt gewoon geen last van die maandelijkse terugkerende 
  periode. En je hoeft ook niet te bevallen!
 4. Je hoeft niet bij elke zielige film te janken
  Het is weer zover hoor, The Lion King is weer op de tv en je kunt het niet droog houden. Maar natuurlijk heeft een man hier geen enkel probleem mee. Zonder zware emoties kunnen ze naar een film kijken en dat lijkt ons best eens fijn.
 5. Geen vrouwen drama
  Man, man, man. Als we als vrouw zijnde érgens moe van worden dan is het wel vrouwen drama. Dat geroddel, gezeur om elkaars kledingkeuze en dat gemiep over oninteressante details hebben mannen onderling niet hoor! Daar is het gewoon: “hé man, alles goed?”, “ja met jou man?”, “ook goed”. Aaand done.
 6. Douchen met mannen na een sportwedstrijd
  Do we need to say more?!
 7. Bij de kapper binnen 1o minuutjes klaar
  Wij vrouwen zitten natuurlijk uuuren bij de kapper om ons haar te verven en een nieuwe coupe aan te meten. Bij mannen is dit net iets anders. Binnen 10-15 minuten is het all done, lekker kort én het is stukken goedkoper.
 8. Als je één keer stofzuigt ben je een echte held 
  Het is meer een vrouwending dan een mannending: het huishouden. Gelukkig komt er steeds meer verandering in, dus áls onze mannen het doen mogen we ze een groot compliment geven. Stimuleren die boel!
 9. Zonder shirt lopen
  Hóe lekker is het om een dag lang zonder bh rond te kunnen lopen? Als man zijnde teken je hier eeuwig voor. We keep on dreaming…
 10. Weinig hoeven te scheren
  Wij zijn altijd een eeuwigheid bezig met alles scheren terwijl mannen na hun gezicht en edele delen écht wel klaar zijn.  

READ NEXT:
Summer items die mannen ontzettend sexy vinden
Op deze plek hebben mannen het liefst seks!
Modelessen die we van onze mannen kunnen leren

Source: Stylishwife
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites