Ook helemaal klaar met de was? Dit is DE oplossing

Nooit meer wassen, strijken en opvouwen.

We hebben allemaal de stoel. Kleding die je één keer hebt gedragen, te schoon is voor de was maar ook weer niet schoon genoeg voor in de kast. Ze komen allemaal op de stoel terecht. Die berg wordt iedere dag een beetje groter en na een tijdje, dan valt die berg om. Ligt alles op de grond. Wordt het vanzelf vies en kan het eindelijk in de was.

De was doen. Het is een van die dingen die we zo lang mogelijk uitstellen. We houden echt van onze kleding. We combineren het op zijn best, zijn bezorgd als er een vlek of haakje in komt maar zodra deze knappe items veranderen in was, krijgen we gewoon een beetje kortsluiting. Zucht. Het is gewoon deprimerend om naar te kijken.

De was doen is nog niet zo erg. Maar het ophangen, het drogen, het strijken en het weer opvouwen. Hoeveel tijd we daar aan kwijt zijn. En ondertussen ligt al die was maar in de weg. Zijn we ’s ochtends uren aan het zoeken naar een broek om er vervolgens achter te komen dat deze ergens tussen de berg was ligt.

Hoeveel we er niet voor over zouden hebben, dat iemand gewoon die berg komt ophalen, wast, strijkt en weer teruggeeft alsof er nooit iets is gebeurd. Dat zou toch mooi zijn? Zo dacht dobbi ook.

Van berg

Dobbi is een digitale was- en stomerijdienst, oftewel: je reddende engel. Via een handige app op je telefoon kan je dobbi inschakelen voor die berg was die jij nog op de stoel hebt liggen. Jij kan precies aangeven wat je met je was wil doen. Bijvoorbeeld alleen wassen en opvouwen, maar je kan er ook voor kiezen dat je kleding gestoomd en gestreken wordt. Vervolgens geef je in de app aan hoe laat dobbi jouw was mag komen ophalen en wanneer ze het weer mogen brengen.

Tot ruimte

Zodra dobbi de was heeft opgehaald, kan jij weer met je benen omhoog gaan liggen. Je krijgt je kleding perfect schoon binnen 48 uur retour. In de tussentijd kan jij genieten van je lege stoel en er misschien zelf eens op gaan zitten.

 

Naar kledingkast

Na twee dagen heb jij weer een overzichtelijke kledingkast met alleen maar kleding zonder vlekken en zónder kreukels. Jij kan voortaan je wasdag skippen en iets leuks voor jezelf gaan doen. Klinkt goed? Probeer zelf dobbi eens uit. Binnen twee tellen heb jij de app op je telefoon staan en je eerste wasdag al voorbij.

 

Kortingscode

Het goede nieuws houdt niet op. Als trouwe MonStyle-lezer krijg je 30% korting. Gebruik de code MONSTYLE en ontvang korting op je eerste bestelling bij dobbi. De kortingscode is geldig tot

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites