Drankjes die effectiever zijn dan water met citroen

Ook nog eens easy om te maken!

Het was en is nog steeds populair om ’s ochtends een glas met water en citroen te drinken. Het is voor vrouwen die graag snel af willen vallen hét drankje om te drinken. Toch klopt er iets niet aan. Diëtisten zeggen dat water je niet ‘ineens’ helpt met afvallen. Andere drankjes, in combinatie met een healthy lifestyle, wel.

Koffie
Onderzoekers hebben bevestigd dat het drinken van twee of drie kopjes koffie voor een workout, ervoor zorgt dat je langer en harder traint. Je verbrandt dan dus ook meer calorieën. Onthoud wel dat het gaat om zwarte koffie, niet eentje met melk en suiker. Dit beïnvloedt je workout namelijk op de verkeerde manier.

IJswater
Koude dranken
verplichten je lichaam om meer calorieën te verbranden. We hebben het al eens verteld in een artikel over koud douchen. Als je koud doucht, verplicht je je lichaam om jou warm te houden. Hierdoor verbrand je meer calorieën. Bij het drinken van ijskoud water werkt dit precies hetzelfde. Je lichaam moet zich aan die 37 graden houden qua lichaamstemperatuur en dus verbrand je met het drinken van ijskoud water ook calorieën.

Groene thee
In the Journal of the American College of Nutrition staat dat er onderzoek is gedaan naar het drinken van groene thee. De deelnemers werden in groepen verdeeld. Groep één dronk twee maanden lang, elke dag 4 kopjes groene thee. Groep twee dronk twee maanden lang, elke dag water. Uit het onderzoek is gebleken dat de deelnemers van groep één na twee maanden 3 kilo meer verloren waren dan deelnemers uit groep twee.

READ NEXT:
Kokoswater move over, cactus water it is!
Wat jij dacht over water is een leugen!
Mineraal water vs. kraanwater

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites