6 verschillende versies van dronken zijn

Welke ben jij?

Op een feestje of tijdens een avond uit kom je al-tijd verschillende dronken types tegen. Jij en je vriendinnen worden misschien ook allemaal wel op een andere manier dronken. Na een paar wijntjes (of heel veel) blijkt steeds meer welk type jullie zijn. Je ontkomt er niet aan, je bent gewoon zo. Wij zetten de types voor je op een rijtje.

1. De (persoonlijke) cheerleader

Je bent van jezelf al een vrolijk persoon, maar als je alcohol op hebt, komt de cheerleader al helemaal in je naar boven. Je moedigt iedereen aan om dingen te gaan doen. JA, jullie nemen nog meer shotjes! JA, je vriendinnen moeten gewoon op die bar gaan staan dansen en JA, jullie gaan gewoon nú met jullie nieuwe vriendinnen samen naar de karaoke bar. Je vind alles eigenlijk leuk. En dat laat je maar al te graag blijken.

2. Drunk in love

Als je een aantal drankjes achterover hebt getikt, besef je dat je zó veel van iedereen houdt. Je verteld je vriendinnen dat je echt echt echt niet zonder hen zou kunnen. De meiden bij de wc’s zijn opeens ook allemaal je nieuwe beste vriendinnen en met de mensen achter de bar kan je het ook super goed vinden. Wat is de wereld toch mooi!

3. Het emotionele wrak

Je moet tijdens het dansen opeens weer denken aan die ene vriendin van de basisschool die je nog steeds mist. En aan je vakantievrienden van 7 jaar geleden. En aan je konijntje van vroeger. Dan heb je er opeens helemaal geen zin meer in. Je vriendinnen nemen je mee naar de döner zaak om de hoek in de hoop je weer op te vrolijken. Als blijkt dat de man achter de balie de kaas vergeten is van je kapsalon, wordt je weer verdrietig. (Dit is trouwens waarom je al-tijd honger hebt na het stappen).

4. De alleskunner

Hoe later de avond wordt, hoe meer jij denkt te kunnen. Je hebt het gevoel dat je professioneel danseres bent en showt al je moves boven op de bar en op ieder podium. Als jullie van de ene naar de andere club gaan, probeer je buiten ook van alles uit: op muurtjes balanceren, over paaltjes springen. Je denkt ook 10 shotjes achter elkaar achter over te kunnen slaan als jullie in de volgende kroeg zijn. Kom maar door! Je vriendinnen denken daar toch net even anders over.

 5. De oneindeloze flirt

De ene na de andere man wind jij om je vingers. Je flirt er op los. Iedere man lijkt voor jouw charmes te vallen. Kon deze avond maar nooit meer eindigen. Je snapt bijna niet hoe je het voor elkaar krijgt, maar je voelt je zo aantrekkelijk. (En in deze items lijk je nóg aantrekkelijker). Je vriendinnen worden er bijna moe van. Na een tijdje heb je ook geen idee meer waar je vriendinnen zijn gebleven. Maar ach, je hebt ook ander gezelschap voor nu.

6. De persoon die nooit op tijd stopt

Er is altijd wel iemand in je vriendinnengroep die denkt dat ze elke zaterdagavond een fles wodka binnen een paar uur achterover kan slaan zonder dat er gevolgen aan zitten. Voordat jullie überhaupt in de club zijn hangt zij alweer boven de wc, maar thuisblijven? Ho maar, ze staat een uur later gewoon los te gaan net als jullie!

 

Heb jij ook het gevoel dat je sneller dronken wordt?
7x dit is waarom je steeds sneller dronken wordt

Hoe lang ga jij al uit?
10 signalen dat je te oud bent geworden voor die dronken avonden

11

 

PHOTO CREDITS: PARAMOUNT PICTURES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites