Het leukste cadeau voor je vriendin

Hier is elke vriendin blij mee

Als lezeres van MonStyle besteed jij graag tijd en aandacht aan je outfits, iedere dag opnieuw. Je weet maar al te goed waar je je favoriete items kan scoren. Van je vriendinnen krijg je regelmatig complimenten (zo krijg je er nog meer), al helemaal als je jouw favoriete outfit aan hebt.

Passion for fashion

Als echte modeliefhebber ken jij je uniform vast wel: je meest favoriete outfit waar jij je het fijnst in voelt. Op die ene kledingcombinatie ben je echt verliefd en alle items passen perfect bij jouw stijl en je lichaamstype. Hoe stijlvol en leuk zou het zijn als je die favoriete outfit ook terug kan zien in je interieur? Sophie de Ruiter maakt je wensen waar. Je kan alles wat je wil vereeuwigen op papier aan haar doorgeven en je krijgt de meest mooie illustratie thuis.

De illustraties zien er uit als te gekke schetsen en hebben felle kleuren, waardoor ze nog meer van het papier af knallen. Gebruik je áltijd een rode Chanel lipstick als je lippenstift draagt? Dat kan geregeld worden. Of ben je verliefd op een mooie lingerie set die de basis vormt voor veel van je outfits? Die kan ook op papier gezet worden. Sophie maakt de unieke illustraties speciaal voor jou aan de hand van foto’s.

Winnen?

Ben je enthousiast geworden en lijkt jou een mode illustratie van Sophie ook to die for? Dan hebben we goed nieuws: wij mogen iemand blij maken met een persoonlijke illustratie op A4 van Sophie de Ruiter! Reageer hieronder om kans te maken. Succes!

 

Meer tips en inspiratie voor een mooi interieur? Je leest het hier:
> 4 styling tips voor een Pinterest proof badkamer
> Zo voeg je velvet toe aan je woonkamer
Waarom je je woonkamer altijd moet inrichten om dit ene item heen

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites