8 fashion regels die we van stijlvolle mannen kunnen stelen

Eens wat anders!

In plaats van altijd maar naar vrouwen te luisteren als het aankomt op jezelf kleden, gaan we het ook een keer the other way around doen. Dit zijn de 8 fashion regels die we van stijlvolle mannen kunnen leren. Luister goed:

1. Rock een outfit geheel in één kleur

Denk aan een pak in één kleur. Hoe chic staat dit? Met een andere look in één kleur kan je ook de plank niet misslaan. Of het nou grijs, kobaltblauw of groen is. Het maakt dat je een outfit aanhebt die er echt uitziet als één geheel.

2. Je enkels showen is sexy

Punt. Uit.

3. Wees strategisch bij het gebruik van prints

Prints mixen is natuurlijk helemaal hot en happening bij vrouwen. Mannen doen dit toch iets voorzichtiger. Volgens hen: ga voor een over de top jasje en zorg dat de rest van je outfit neutraal blijft.

4. De kleermaker is je beste vriend

Een pak zit bij een man ook niet gelijk perfect, dat is waarom ze met hun nieuwe pak eerst een tripje maken naar de kleermaker. Waarom zouden wij dat niet doen met een mooie jurk of een jeans. Wordt als de stijlvolle man en draag iets niet unless it fits like a glove.

5. Ga voor effortless chique

Zorg dat je er niet uitziet alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan. Denk niet te lang na over je outfit en laat het geheel er niet perfect uitzien. Laat bijvoorbeeld een knoopje van je blouse los of stop je blouse niet geheel in.

6. Gevoel voor humor is belangrijk

Mannelijke streetstyle sterren doen altijd één ding goed aan hun outfit en dat is vaak een gekke print dragen, een kleine roze hint laten zien van onder een kraag, dat soort dingen. Ze nemen hun kleding niet te serieus en kleden zichzelf met een beetje humor. Kortom: ga soms eens voor items die je aan het lachen maken.

7. Een pak hoef je echt niet alleen in z’n geheel te dragen

Nee, want het is én een goed zittende pantalon én een prachtige blazer. Deze items kan je heel goed apart van elkaar dragen. Draag je pantalon bijvoorbeeld gewoon met een t-shirt en sneakers. Enne, wat dacht je van je blazer met boyfriend jeans en hakken?

8. Het perfecte paar sneakers kan overal bij

Sneakers kunnen het serieuze uit een formeel pak halen. Ook maken ze het dragen van een perfectly white blouse wat speelser. En ja, de perfecte sneakers kan je ook gewoon onder een jurkje dragen!

Meer over mannen?
De kledingstukken die mannen sexy vinden!
Deze lingerie vinden mannen het mooist!

PHOTO CREDITS: PHILIPPE GAZAR

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites