FRIENDS-momenten waar wij heel blij van worden

Stiekem wilden we allemaal zijn zoals hun!

FRIENDS, een serie over een groep van 6 vrienden. Ze werken en wonen allemaal in Manhattan. Monica en Rachel wonen samen, Chandler en Joey wonen in het appartement tegenover hen en zijn de beste vrienden van Ross, de broer van Monica. De ex-huisgenoot van Monica, Phoebe, is bevriend met hun allemaal en zwerft tussen de appartementen van hun in. De place to be van deze vrienden is het koffiehuis om de hoek van hun appartementen, ‘Central Perk’. De kans dat jij deze serie hebt gezien, is heel groot. In de 90’s was het op TV en is daarna nog jaren herhaald. Het was een serie met veel humor, maar enigszins ook met serieuze momenten. Er zijn ook nog heel veel dingen in de serie gebeurd waar wij vrouwen van kunnen leren. Vandaar dat wij vandaag een ode brengen aan de leukste serie van de 90’s!

1. Pappie’s creditcard
Rachel gebruikte nog heel lang haar vaders creditcard toen ze op zichzelf woonde. Het gevoel van die creditcard is heerlijk, maar als je eenmaal op jezelf woont is het not done om die nog te gebruiken. The gang steunde haar met het doorknippen van de creditcard. Vanaf dat moment veranderde haar hele leven. All the women, independent, throw your hands up!

2. Het huwelijksaanzoek
Monica en Chandler werden binnen de vriendengroep verliefd op elkaar. Hoe graag we ook zouden willen dat mannen de eerste stap nemen, nam Monica deze zelf. Girlpower! Wij vrouwen zijn now-a-days veel zelfstandiger en zijn niet meer geheel afhankelijk van mannen. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat mannen nog steeds romantische dingen mogen organiseren.

3. Wedding dresses
Er is een bruiloft op komst en de bruidsjurk inclusief de jurken van de bruidsmeisjes zijn al aangeschaft. De dames konden het niet laten om de bruidsjurken aan te trekken. “Een half uurtje maar!”. Yeah sure, zelfs wij wisten dat dit nooit zou gebeuren. Eindstand: de hele avond in een bruidsjurk op de bank popcorn eten en bier drinken.

4. Draagmoeder
Phoebe was de draagmoeder van de kinderen van haar broertje. Een heftige zwangerschap van een drieling. Nadat de drieling geboren was, had Phoebe een momentje alleen met de kinderen. Een echt tissue moment voor ons als kijkers, zo lief als dat was. Stiekem wilden we op dat moment allemaal een baby…

5. De sandwich
De aflevering waarin Ross z’n sandwich verdwenen was op de koelkast van het werk. Het mysterie wie deze had opgegeten, kwam voor sommige van ons bekend voor. Want, we missen soms allemaal wel eens wat uit de koelkast op het werk ;-]

6. Joey
Komt er een scene voor waarbij Joey niet grappig is? We don’t think so. De gif-jes en compilaties van Joey op internet zijn erg hilarisch. En laten we de “How you doing?” niet vergeten. Menig slechte openingszin is gebaseerd op deze uitspraak van Joey. Maar geef toe dames, eigenlijk hadden we stiekem allemaal een zwak voor Joey. 

7. Le boyfriend Brad Pitt
Noem iets waar Brad Pitt in voorkomt en vrouwen worden wild. Niet geheel onlogisch… Brad Pitt speelde ook een rolletje in FRIENDS als een oude vriend van Ross. Hij kwam langs op Thanksgiving en haatte Rachel omdat zij vroeger niet heel aardig tegen hem was. Desondanks was het wel een hele fijne aflevering om naar te kijken. If you know what we mean… ;-]. 

READ NEXT:
Levenslessen die we van Mean Girls hebben geleerd
10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben
8 fashion lessen die we van onze favoriete films hebben geleerd!

Source: NBC Entertainment

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites