6 redenen om Game of Thrones te gaan kijken

Het is onze favoriete serie!

Wij op de redactie zijn helemaal gek van Game of Thrones: de beste serie éver. Kijk je het nog niet? Zeker doen! Er is geen serie spannender dan GOT en de cast zit ook nog eens vol met knappe mannen. Als dit je nog niet overtuigd heeft dan doen deze redenen dat wel.

1. Omdat Daenerys (je weet wel, die drakenvrouw met dat witte haar) er altijd ongekend mooi uitziet.
Dat haar en die kleding. We zouden haar allemaal wel een dagje willen zijn. En hoe vet is het feit dat ze moeder van een stel draken is? Geen ruzie mee maken…

2. Michiel Huisman
Hier hebben we geen uitleg voor nodig. Die gast is zó knap. We kennen hem allemaal nog als broekie uit de film Costa, en nu speelt hij gewoon in zo’n grote serie! Samen met Carice. Ze vertegenwoordigen ons landje toch maar weer daar in Hollywood.

3. De prachtige landschappen
Door naar Game of Thrones te kijken wil je eigenlijk gelijk al op reis. Ze filmen in o.a.: Schotland, Ierland, Marokko en Kroatië. We krijgen gelijk zin om trips te boeken.
Vakantie, anyone?

4. Het is super spannend
Deken: check. Bak chips: check. Boyfriend: check. Ga lekker op de bank liggen en laat je meeslepen door het spannende verhaal. Het gevecht om de ‘IJzeren troon’ is bloedstollend. Des te meer reden om lekker tegen je date aan te kruipen. Zoveel drama als er in deze serie voorkomt ga je in geen GTST of Desperate Housewives zien.

5. Er zijn karakters die je met liefde kunt haten
De schrijver van de boeken en de makers van de serie hebben personages gemaakt die je wel moét haten, het kan niet anders. Zoals King Joffrey en The Mountain. Eikels…

Kijk je al Game of Thrones? Probeer dan deze series eens!

READ NEXT:
Doe de quiz: welke volgende serie ga jij kijken?
O-M-G, Netflix kijken zonder internet? Ja, graag!
Dit item draag je niet alleen tijdens je Netflix marathon!

Source : Ouchpress

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites