8 gedachtes wanneer je salaris gestort wordt

''Achja, nog maar 30 dagen wachten op het volgende salaris..''

Na een week lang leven op instant noodles en droog brood, is de dag waarop je gewacht had eindelijk daar: payday! De armoedige dagen liggen weer achter je want ineens ben je weer een rich bitch. Voor zolang het duurt tenminste.. Voor iedereen die niet kan wachten tot het salaris weer gestort wordt, hebben we 8 gedachtes die door je hoofd gaan op pay day. 

1. OMG 

Ik ben zo rijk. In één klap geen stress meer. Dit is het beste OOIT. Hier drink ik vanavond een wijntje op. Of misschien twee.. drie? Waarom eigenlijk geen champagne? Zelfs dat kan ik nu betalen.

2. Eerst maar die rekeningen betalen

Waarom is de huur altijd zoveel.. Oh en die afterpay rekening moet binnen twee dagen betaald worden. En dat tikkie van dat etentje van vorige week..

3. Where did all the money go?

Hmm. Die rekeningen zijn in ieder geval betaald maar dat gevoel dat ik superrijk was, is al een beetje verdwenen. Het waren een paar leuke minuten..

4. Gelukkig is er nog wat over

Wat zal ik met de rest van het geld doen? Ja, deze maand ga ik echt sparen. Die vakantie moet ook nog geboekt en betaald worden, natuurlijk.

5. Toch ‘even’ online kijken 

Dat ene rokje wilde ik echt al een tijdje hebben. Nu kan ik hem in ieder geval betalen. En ik heb het ook écht verdiend..

6. Zouden er nog goede deals zijn in de sale?

Shoppen in de sale betekent geld besparen, toch? Dat moet kunnen.

7. More, more, more 

Oei. Het bedrag onderaan het winkelmandje is al behoorlijk hoog. Maar ik kan altijd nog items terug sturen. Oke, bestelling geplaatst. Oeps.

8. Aaaaand it’s gone

Shit. Aan het einde van deze maand ga ik sowieso weer hetzelfde probleem hebben. Leer ik het nou nooit? Achja, nog maar 30 dagen wachten op het volgende salaris. I will survive.

Het is nog veel meer dan je denkt..
> OMG! Vrouwen geven schandálig veel uit aan kleding

Zo bespaar je op kleding:
> Fashion editor tips om VEEL te besparen op kleding

Dé stylingtips met de kleding die je al hebt:
> 5 tips die je styling verbeteren zónder te shoppen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites