Geen fitgirls, geen diëten, 30 recepten voor écht eten

Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg.

Aanstaande maandag draagt Nicky Opheij haar titel ‘Miss Nederland’ over aan een van de huidige twaalf finalisten tijdens de finaleshow in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Vandaag maakt de mooiste van ons land bekend dat ze niet heeft stilgezeten en dit najaar een boek uitbrengt: ‘On a Mission’.

In het boek, wat gericht is op jonge meiden, staat ‘Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg’ centraal. ‘On a Mission’, vol met recepten, tips & tricks van de huidige Miss Nicky en het échte verhaal achter de foto’s, is vanaf nu als pre-order te bestellen op www.mooistemeisjevannederland.nl en verschijnt dit najaar.

Onrealistische wensen van bureau’s

Nicky Opheij, Miss Nederland 2017, is bekend als de meest sympathieke winnares van Holland’s Next Top Model en Miss Nederland ooit, maar Nicky heeft veel meer in haar mars. De periode na Holland’s Next Top Model was niet makkelijk voor haar. Ondanks de mooie opstap die het programma voor Nicky was, kwam ze al snel in aanraking met modellenbureaus die verlangden dat ze haar figuur zou veranderen. “Kilootje minder hier, centimetertje minder daar”. Het natuurlijke -en gezonde- figuur van Nicky bleek, hoe prachtig ook, niet in de standaarden van de meeste bureaus te passen.

Dankzij Nicky’s no-nonsense karakter is ze nooit meegegaan met de onrealistische wensen van de bureaus, maar bleef ze trouw aan zichzelf en haar eigen gezondheid. Iets dat de Miss Nederland Organisatie ook nastreeft en aanmoedigt. Deze positieve boodschap wil Nicky graag overbrengen aan jonge meiden: ”Wees gezond, iedereen is anders, leef, geniet en denk aan de toekomst! Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg”.

Nare ervaringen in de modellenbusiness

De nare ervaringen in de modellenbusiness hebben Nicky geïnspireerd om een opleiding tot gewichtsconsulente te volgen. Op deze manier kan ze al haar ervaringen en kennis inzetten om andere meiden te helpen een haalbaar én gezond gewicht te bereiken. “Om van zichzelf te leren houden, zowel qua uiterlijk als innerlijk. Because: you’re born to be real, not perfect.”

 

Morgen wordt de nieuwe Miss Nederland gekozen
9 juli is de finale van Miss Nederland

PHOTO CREDITS LUTSKE VEENSTRA

tagged in miss nederland
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites